4 prysznice koedukacyjne, gniazdka mieliśmy 4 w pokoju. Przy stołówce jest miejsce gdzie wydawali posiłki, które wjeżdżały na góre windą z kuchni, która była na dole.
Kuchnia jest samoobsługowa, aczkolwiek jej nie widziałem, bo mieliśmy wykupione posiłki .
Hubert, to w jakiej cenie te posiłki? Mimo kumoterstwa drużyny A, "obecność" bilarda w schronisku spowodowała, że szanse pojawienia mojego się tam nie są już zerowe Jak znowu nie zobaczę sów (a tak pewnie będzie), to będzie co robić Mam tylko nadzieję, że cena korzystna, bo nasz czołowy negocjator, Juvek, nie zadeklarował że się pojawi...
edit: Anem, nie bądź leniwy i wejdź pod podany link 18zł 2-osobowy. Nikt Cię nie będzie zmuszał do dużej sali
Ostatnio zmieniony przez kessy 2006-10-03, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Hubi ok, mógłbym Cię podjąć z dworca krakowcowego zarówno 13-15 jak i z Amikosikami, jeśli zdecydują pociąg a nie własne auto (bo z postu Amikosika dla mnie nie wynika jasno, ooschozi )
Co za przygoda z Łazami, Amikosiq ?
Można Was by wieczorem do 23 spox z PKP krakusiego odebrać, sowiarski zapewne nie dalej, niż kilkadziesiąt km od Krakowca..
Jak po pracy jechać z Wawy do Krakowca pociągiem to należy pamietać, że ostatni dobry pociąg - Intercity - jest z Centralnego o 20.05:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum