Ja. Jadę autem z Wawy do pracy w Krakowcu we wtorek, a w piątek mogę kogo tam podjąć do auta np. z dworca kolejowego w Krakowie około między 13-15 i hajda na sowiarski. Powrót autem do Wawy w niedzielę wieczorkiem. Amikosiki konweniuje Wam to ? (pociąg do Kraka jest szybki i wygodny 2h 50`)
Jak wyjedziemy do Krakowa po pracy do przyjedziemy wieczorem.
A tak swoją drogą to już kiedyć miałem pechową przygodę z tymi Łazami.
For kiedyś coś przebąkiwał o wypadzie na Zator przy okazji tego oboziku. Wiadomo - sowy mają pierwszeństwo ale ja chętnie bhym sobie też pare godzin na błoto popatrzył Czy taka atrakcja jest przewidziana?? Bo nie wiem czy brać lunetę
Witka !!! Kolejny oboz sowiarski na Spiszu odbedzie sie 12-15 pazdziernika 2006. Wszystkich chetnych zapraszam do udzialu w badaniach. Do tej pory wykrylismy terytoria 10 soweczek, 8 wlochatek, 7 uszatek, 6 puszczykow, 4 urali oraz 3 puchaczy na 2 powierzchniach probnych i poza nimi. Chetni prosze pisac na priva felix4@poczta.onet.pl lub tel 600 364982. Im szybciej tym lepiej, gdyz spimy u gazdziny i musimy wczesniej zarezerwowac miejsca. Pozdrawiam A. Felix Felger
Mnie tez prosze dopisac do jurasic camp . Proponuje odpuscic sobie Puszcze Dulowska, w ktorej cienko z sowami, a skupic sie na okolicznych wywyzszeniach gdzie starsze, ciekawsze drzewostany. W puszczy nawet z puszcykami cieniutko. Pozdrawiam. FELIX
Brzmi ciekawie... For, podaj jakieś informacje konkretniejsze. Np jakie koszta noclegu, jak z przemieszczaniem się na miejscu - wszędzie trzeba będzie dochodzić pieszo? Jeśli tak, to jak daleko? Oczywiście zanim zaczniecie się podśmiewywać pod nosem to uściślę - chodzi mi o dotarcie w okolicę miejsca dziczenia Dla mnie z tej mapy nic nie wynika w rzeczonej kwestii Dalej, co z jedzeniem? I jak zamierzasz rozwiązać kwestię "przewodników" w grupach? Wiadomo, że Logan (z Milvą?), Tetrao i Pawelele będą chcieli pójść jedną ekipą. Tymczasem to skupia w jedną grupę większość doświadczonych w terenie sowiarzy których planujesz (tzn - którzy planują swoją obecność).
Spisz Felixa też brzmi ciekawie. Nagadałeś mi o tym przelocie drapoli Logan i masz babo placek teraz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum