Haha, no co Ty! Zanim oni przyjadą to my już wszystkie rzadkości połapiemy do worka i przywieziemy do Torunia, porobimy zdjęcia na tle ratusza a potem schrupiemy zostawiając sobie pióra na pamiątkę
Będziemy lecieć po kolei od dołu, bo nikt nie wie czy UW jest roz- czy zamarznięte. Potem może Gdynia (jakbyś miała czas kole południa to smsnij, możemy się spotkać na tym bulwarze czy jak to tam się zwało, Skwer Kościuszki? ), może Szpyrk, Władek i Hel. Miejsc dużo, ptaków dużo, lunety dwie - będzie fajnie - szczególnie że będą lodówki (zawsze je uwielbiałam )!
Wysłany: 2006-02-16, 12:12 Moje zdjęcia z pikniku_można już oglądać :)
Cześć. Moje zdjęcia z ostatniego PPP-pikniku są dostępne na www.ornitomanka.org.
Jak z skończe drugi film, to będzie więcej )
Oczywiście jakość jest jaka jest, album troche świruje - ale mimo to zapraszam
Do innych fotografow z "ekipy niebieskiego busika"-co myslicie o tym, żeby zdjęcia z wyjazdu umiescić w 1 wspólnej galerii?
NIe pamietam jaką ta moja strona ma pojemność-ale myślę, że by się zmieściły.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Anka Salwa
Bo mało gatunków wyczesali
Gdyby nie ich rejs to byśmy mieli niewiele mniej
Poza tym chętnych zapraszamy na zebranie sekcji ornitologicznej w czwartek o 19 do Torunia - będzie bardzo obszerna i dokładna relacja wraz z pokazem zdjęć!
:8):
Mi też, ale co robić, obrączkarz był szybszy ode mnie, my tam byliśmy okolo południa a chłop zadziałał z rana (niejaki Szymon Bzoma zdaje się, jak pisano..). Natomiast muszę rzec, że mewka była na luzie - nie było po jej zachowaniu widać, coby jakiś stres niedawno przeżywała, zero płochliwości - była cool ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum