Ale mnie ten termin niezbyt pasuje choć na upartego
Proponował bym w wakacje zrobić wypad. Pod lupe id?: Bieszczady, Pieniny, Biebrza, Zbiornik Siemianówka (dobrze pisze?) ... kto co doda?
O .. włanie mi przyszedł pomysł na miejsce - Beskid Niski - miejsce jesiennych wędrówek licznej rzeszy ptaków, piękne okolice znane trochu przezemnie, siedziba Akcji Carpatica, jest trochę gospodarstw agroturystycznych.
Tak powiedziałem tylko wakacje - teraz myle sobie że na każdy termin się moge pisać się moge - co tam szkoła
[ Dodano: 08-05-2005, 16:12 ]
choć wolałbym jechać gdzie nad tereny podmokłe
[ Dodano: 08-05-2005, 16:14 ]
tylko że to już mógłby być IV jesienny Zjazd Forum
w sumie , dosyć dobra miejscówka, wszyscy by mieli względnie blisko.......
nie było by tak że jeden by musiał jechac przez cał? Polskę , a drugi miał obóz pod domem ....tak jak to Al zaproponował
Cytat:
Bieszczady
........... ............cwaniaczek
Cytat:
Zbiornik Siemianówka
też napewno będe w jakim terminie, ale nie uważam że to dobry pomysł. a już napewno nie wolno robić zjazdu na terenie obozu i się komu w robotę z buciorami ładować.
Cytat:
Proponował bym w wakacje zrobić wypad
.kiepski termin, bo jak to juz Hubert napisał:
Hubi napisał/a:
wakacje to nie jest dobry termin na zjazd, bo wtedy najtrudniej zebrać ludzi.
w sumie to powiem ze trochę przegapilimy wiosnę , która by była najlepsza na ewentualny zjazd...........
......teraz ciężko będzie gorliwych studenciaków wyci?gn?ć na wyjazd( wiadomo: sesja się zbliża )
[ Dodano: Nie Maj 08, 2005 16:19 ]
Al napisał/a:
tylko że to już mógłby być IV jesienny Zjazd Forum
a gdzie Ty niby wczeniejsze trzy naliczyłe.......................
tak naprawdę to taki forumialny był tylko jeden......w Urwitałcie.
...ewentualnie dwa, licz?c z Akcj? Owinow?.........
Jeden dzień szkolny to chyba można opucić bez większych problemów
oczywicie..............z ta szkoł?/uczelni? to ja nie mówiłem o sobie....ja to mogę i dwa tygodnie opucić hehehehe
Cytat:
Ja mylałam o Kampinoskim Parku Narodowym.
w sumie................
sporo osób mamy mog?cych służyć za przewodników po tamtym terenie, .............że wymienię tylko Namora, który to szlifuje tamtejsze cieżki chyba co tydzień
Teraz to jest chyba nie najlepszy pomysł, ja w ten okres omijam KPN najdalej jak mogę, komarów więcej jak w Urwitałcie
Beskid Niski nawet fajnie, ale okropnie daleko, na obóz jechałem tam pociagiem z 10 h. No ale fakt, ze okolica przepiękna. Ja dalej utrzymuje kandydature Puszczy Kozienickiej.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
sporo osób mamy mog?cych służyć za przewodników po tamtym terenie, .............że wymienię tylko Namora, który to szlifuje tamtejsze cieżki chyba co tydzień
. Od wczoraj do jesieni moja noga nie pokala Puszczy Kampinoskiej (rzesze komarów). Poza tym w Puszczy Kampinoskiej ptaków na pewno spotkamy mniej niż w Lasku Bielańskim (a noclegi w W-wie do najtańszych nie należ?). Trochę jeszcze pogrymaszę Puszcza Kozienicka też w ptaki nie jest za bogata. Wydaje mi się, że najlepiej byłoby nad jak? wod? znan? z ptaków. Mi bardzo by pasowała Biebrza (pewnie dla częci, ktorzy byli ostatnio, to niekoniecznie), ale za 2 tyg. woda jeszcze bardziej opadnie, a ptaków chyba znacz?co nie ubędzie. Komarów pewnie za to przybędzie, ale jest bogata baza turystyczna (a przewodników po majowym wypadzie będzie mnóstwo).
no włanie nie było.......................chyba że Karolina brała pod uwagę wyprawę nad Owin, ale ona formalnie nie była Zjazdem, tylko "Akcj? Ratunkow?" przynajmniej tak to szumnie nazwano.
no włanie nie było.......................chyba że Karolina brała pod uwagę wyprawę nad Owin, ale ona formalnie nie była Zjazdem, tylko "Akcj? Ratunkow?" przynajmniej tak to szumnie nazwano.
Tak jest!
Akcja Ratunkowa to Akcja Ratunkowa a Zjazd to Zjazd. Jakbysmy liczyli wszystkie imprezy, na których zbieraj? się forumowicze to byłoby ich już kilka....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum