Hubert, jeli będzie lista osób, które chc? jechać do Goni?dza to załatwię miejsca. Tylko wyjdzie w końcu na to, że częc ludzi pojedzie nad Biebrzę a częć w inne rejony. Dojdzmy w końcu do konsensusu! Czas goni! Może zgłomy kandydatury miejsc odpowiednich dla naszego zlotu (tzn. miejsce ptasie, nie na "drugim końcu Polski", z rozwinięt? infrastruktur? turystyczn?). Wtedy zrobimy ankietę i może w końcu co ustalimy.
Nie olewa, ale propozycje takiego terminu dał chyba jaki nie-student Wypowiadałam się już na ten temat w w?tku "kto jedzie". Przecież to jest w wigilię sesji! Ja mam jeszcze dodatkowe obowi?zki, ale sama sesja w zupełnoci by wystarczyła. W tej włanie chwili maj? miejsce zaliczenia ćwiczeń (kolokwia zaliczeniowe potrafi? obejmować równie wielk? iloć materiału co egzamin). Żeby było ciekawiej, z aż dwóch przedmiotów uparli się żeby robić nam jakie dodatkowe zajęcia - w soboty. A to terenowe (byłyby ok gdyby nie fakt że z geochemii i że w Toruniu pada ostatnio 6/7 dni w tygodniu), a to jakie fitosocjologiczne opracowania wyników z wczeniejszego wyjcia...
Jestem jak najbardziej za takimi inicjatywami, ale od lipca (zakładaj?c, że obejdzie się bez poprawek ). Do tego czasu jestem uziemiona i żadne wyjazdy nie wchodz? w grę.
I przypuszczam, że Anem ma takie samo zdanie w tej sprawie (suponuj?c, że skończył już remont ).
............. mógłbym przyjechać w czwartek , ale muszę wracać w sobotę, bo niedzielę niestety muszę przeznaczyć na przygotowanie się do kolokwium całosemestralnego.............
a może sobie nawet w rodę pojadę i przenocuję na jakim bagdzie, w jakich odtępach...........
ja bym wolał Biebrze za rok na wiosne kiedy rozlewiska będa ogromne (kwiecień) bo ten termin co był w tym roku - widać ile nas było, no i ptaków też było mniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum