wiecie... ja was poprzeć moge.. ale jaka była by satysfakcja wyjechać na II zjazd forum do GPN - jak my mamy to dostępne cały czas - w przeciwieństwie do Biebrzy - bo tam chyba nikt z południa co pare dni nie jeĽdzi w teren .. a urozmaicenie w postaci ptaków wodnych i wodno-błotnych jest bardzo na miejscu
no to Xhard i Kami maj? zadanie wyliczyć proponowane "swoje" koszty za pobyt w tych noclegach za te pare dni... a na moje oko pasowało by mi wzi?ć ponad 100 złotych - a dla niezarabiaj?cego nastolatka to jest dużo (5 ympress albo 1/4 telefonu albo 1/4 roweru albo lornetka)
PS - w Gorce możemy jechać mniejsza ekip? - dajcie znać tylko kiedy jak i gdzie dokładnie - zreszt? ja bardzo chętnie pojade wszędzie gdzie mam poł?czenie
stary z krosna masz okolo 200 km w gorce.
czy co chwila jestes w GPN?
ja mam blisko bo 60 km.
poza tym gorczanskie klimaty sluza Bocianom.
mozesz sie zapytac Marcina np...
jesli nie gorce to moze Beskid Niski - ty mialbys blisko.
niestety tylko pod namioty, chyba ze na magurze malastowskiej spanie albo w banicy kolo gladyszowa...
ten pomysl tez mi sie podoba ale najbardziej na wiosne.
pozdro
Mylę, że Kami bije mnie z t? cen? na głowę i z iloci? miejsc też. Kumpela bieże 35 za noc i pewnie może przyj?ć mniejsz? liczbę goci Jutro jeszcze j? zapytam na wykładzie
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Na granicy regionów LUB, MAZ, PDL.
ten pomysl tez mi sie podoba ale najbardziej na wiosne.
pomysł z Beskidem Niskim? to najbardziej na wiosne i jesień jedna z najwiekszych tras migracji wiedzie przez BN i Przełęcz Dukielsk?
PS - widze ze mamy juz 2 miejsca gdzie możemy pojechac na ptaki mniejsz? grup? (Małopolskie Koło TP "B" )
Hubi napisał/a:
Góry to nie najlepszy pomysł, bo wszyscy oprócz południowców maj? daleko.
jak dodasz do tego tekst że na południu nie mamy takich ptaków jak nad Biebrz? (mniej więcej) i krajobrazów to zgadzam się w 100%
Wyle eska Kami żeby pokombinowała i popytała co do noclegów u tej sympatycznej gospodyni
Domki zlokalizowane s? niedaleko Pl. 11 listopada w pewnej odległoci od siebie (niebieskie kropki z wywietlaj?cym się napisem Wróblewscy) i wydaj? mi się dobrym miejscem wypadowym (dla leniwszych: 15 minut drogi do ambony oraz niedaleko do karczmy )
Nie swoj? osob?
Biebrza to przyjemnoć, któr? powinno się delektować i nie przesadzać z iloci?. Dzięki temu ci?głemu niedostytowi z taka chęci? wracam tam co roku w maju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum