S? metody geometrycznego wyznaczania punktu leż?cego w najmniejszej odległoci od danego zbioru punktów na płaszczyĽnie. Ciekawe, gdzie by wypadł taki punkt w przypadku użytkowników Forum Szkoda, że nie mam czasu, bo bym się pobawiła
A czemu tak bardzo na Puszcze Kozienick? Hubert naciskasz?
bo ma niedaleko...........
ja w sumie tez tak ok 150km, moze trochę mniej.
ja też chętnie bym się tam wybrał...nigdy nie byłem, w planach bymy nocne wyjcie na pilchy zorganizowali.
Al napisał/a:
i gdzie to w ogóle jest . Jako nie słyszałem
na połnocny-wschód od Radomia, rzut beretem. miejscowoci Kozienice, Pionki.....
Namor napisał/a:
U Mopka to masz teraz zupełnie przechlapane
odemnie za takie ignoranctwo by już bana dostał........
oko
Namor napisał/a:
U Mopka to masz teraz zupełnie przechlapane
oj bardziej już chyba nie moge (żartuje oczywicie)
KPK napisał/a:
Z występuj?cych na terenie Parku ponad 218 gatunków ptaków (m.in. zimorodek, bocian czarny, żuraw i kraska) do „Polskiej czerwonej księgi zwierz?t” wpisanych jest 28 gatunków.
To ja Ci Kejbii streszcze. Wszyscy chca nad Zbiornik Goczałkowicki przyjechac i zastanawiaja się czy jechać przez Kampinos, Puszcze Kozienick? czy przez Bieszczady!
A Ty jakie masz propozycje?
To ja Ci Kejbii streszcze. Wszyscy chca nad Zbiornik Goczałkowicki przyjechac i zastanawiaja się czy jechać przez Kampinos, Puszcze Kozienick? czy przez Bieszczady!
A Ty jakie masz propozycje?
dobra dobra Tetrao................Ty nie b?dĽ taki chop do przodu........................
jeszcze czego.........Goczałkowicki..............ja tu mam przez Pół Polski jechać a Ten ma pod nosem...................tak się bawić nie będziemy...........
A tak na poważnie to myle że zanim ustalimy miejsce ustalmy termin. Bo jeszcze widze nic nie wiemy. Corvus pisze że wakacje to kiepski termin bo wszyscy się rozjeżdżaj?. Zgoda, ale jeżeli teraz, odpowiednio wczenie, zarezerwujemy sobie jaki tydzien, dwa, w wakacje i wspołnie uzgodnimy to może się uda. Nie s?dze żeby wszyscy mieli już całe wakacje zaklepane i pozałatwiane
A jak się ustali termin to potem można dyskutować nad dojazdem na ?l?sk
Corvus pisze że wakacje to kiepski termin bo wszyscy się rozjeżdżaj?. Zgoda, ale jeżeli teraz, odpowiednio wczenie, zarezerwujemy sobie jaki tydzien, dwa, w wakacje i wspołnie uzgodnimy to może się uda. Nie s?dze żeby wszyscy mieli już całe wakacje zaklepane i pozałatwiane
To ja skorzystam z okazji i przypomne o obozie nad Bugiem (22 sierpnia) Poza tym wydaje mi sie, ze i tak spotkamy sie najszybciej nad Bugiem albo nad Oswinem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum