No to będę musiał się rozejrzeć za innym zmotoryzowanym osobnikiem z Warszawy (lub bliskich okolic). Jest kto taki?
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Oj, Tony i Kessy, wyglada na to, że na te dni wypadnie mi kulminacja wieszania budek dla pustułek, wiec sie chyba tym razem nie zobaczymy... (czyli minus 2 osoby)
Amikosiki 2
Hubert + Namor (samochód)
Kejbii + Diafora (samochód) ?
Tony
Tomek-nurek
Rey
Juvek + ja
11 osób.
Czyli bierzemy pokoje 2x4 i 1x3. Jak zbierzemy opłaty i podzielimy przez uczestników żeby każdy płacił tyle samo, wyjdzie 17zł za noc. To chyba nie jest tak Ľle jeszcze
Obiadki 20zł, niadania i kolacje - po 15zł (tak Kami?).
Bardzo proszę szybciutko się zdeklarować kto co chce - ja biorę tylko obiadek na sobotę
Tym niemniej - jeli mielibymy być - ja proszę o pełn? opcję żywieniow?. Diafora -
nie wiem, może Ona żywi się rann? ros?, skoro nieraz tak ze suon wstaje
Ja się wybieram (wczeniej liczyłem na 2 miejscówki u Kejbi'ego, ale Kejbii jedzie ale jakoby nie jechał ). Mój samochód ostatnio jest mocno awaryjny i obawiam się dalszych wyjazdów, a szczególnie weekendowych, gdy żadnego mechanika nie uwiadczysz. Problem może nie taki jak u Kejbiego "czy?", ale "kiedy?" (praca).
Kejbi daj się skusić. Poza tym nie wiem czy pamiętasz, ale masz zobowi?zania ... tak, tak. Na zjeĽdzie nad Biebrz? w niejakim Goni?dzu, rozpocz?łe cykl bardzo interesuj?cych wykładów. Słuchacze byli zachwyceni, a Ty obiecałe kontynuację wykładów na następnym zjeĽdzie - tak więc czekamy.
W moim przypadku opcja żywieniowa zależy od tego, z kim bym się wybrał z Warszawy. Proszę więc jakiego zmotoryzowanego warszawiaka, który jest przekonany, że jedzie, choćby się waliło i paliło, a na dodatek ma w aucie wolne miejsce, o kontakt (przez PW albo albo maila).
[ Dodano: 2005-10-27, 19:18 ]
przy czym pragnę dodać, że w pi?tek jestem do dyspozycji od 16 (do 14.30 mam zajęcia na uczelni, ale potem - hulaj dusza, piekła nie ma )
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum