(o lunecie)
Ja nie posiadam a umkowska jest w tak złym stanie że chyba mi jej nie dadz?... Ale jeszcze zapytam.
[ Dodano: 14 PaĽ 2005 09:37 pm ]
No to małe podsumowanie
Na chwilę obecn? zgłosili się na 100%:
Amikosiki 2
Adam + Monika (samochód)
Hubert + Namor (samochód)
Kejbii + Diafora (samochód)
Juvek + ja
Czyli 10 osób.
Niepewni :
Kami ?
Tetrao ?
Rey ?
For + Logan ?
Czyli 5 osób.
Spokojnie się miecimy póki co! W przyszłym tygodniu (pod koniec) chciałybymy z Kami zadzwonić do Rzymska pogadać już konkretniej o iloci miejsc, obiadkach i podobnych ważnych rzeczach, więc prosimy myleć, myleć!
Wygl?da na to, że spłynie mi z nieba trochę gotówki, więc chyba się też wybiorę. Wezmę ze sob? Bressera - nie jest to oczywicie Kowa czy Svarowski, ale ptaki przez ni? widz? (np. Hubert może potwierdzić).
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
No ja sie moge zadeklarować, ale żeby powiedzieć co więcej muszę znać dokadny termin. Ale w moim przypadku wszystko rozstrzygnie sie i tak na chwile przed planowanym spotkaniem. Więc pewnoci nie mam
ale ptaki przez ni? widz? (np. Hubert może potwierdzić).
A co ptaki przez ni? obserwowały? Ludzi na żerowisku?
Hubert potwierdĽ!
Oj, po 22 człowiek pisze różne głupoty
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
Zgadzam sie z Tristanem
Ale jak by nie było, Zjazd jest w terminie konferencji chiroptero, co wyklucza parę osób. Kessy się w tym roku z konferencji wyłamała i od razu alternatywne wyjazdy planuje
A swoj? drog? tyle się w tym roku dzieje, że naprawdę trudno "opanować" terminy
Judy, u mnie wszystko zawsze sprowadza się do kwestii transportu i kalkulacji kosztów OKCh w tym roku jest koszmarnie daleko i od pocz?tku nie było z kim jechać, Gooru się nie wybierał. Poza tym po Olsztynie mam chwilowo dosyć Wielkich Imprez Na Których Zbiera Się ?mietanka i nikogo nie znam na tyle żeby się przy nim odprężyć.
Postaram się w przyszłym roku pomyleć wczeniej
Jeli KB miałby jeszcze jaki ciasny k?cik w swoim autku, to ja w ten k?cik chętnie się wcisnę (ja jestem ludzik składany ). Ostatnio, dzięki naszym kochanym ptakom, spłynęło na mnie trochę grosza i mogę hulać
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum