Niestety moja kochana praca z lekka pokrzyżowała mi plany:
będę w Warszawie dopiero w sobotę 5 listopada, koło 18
i raczej wolałbym nie podejmować się jechać samochodem przez parę godzin.
Co prawda jest poci?g do Sieradza o 18:40, ale musiałbym kogo poprosić, żeby po mnie wyjechał do Sieradza w sobotę o godzinie 22:00 (ok 30-40 km od Rzymska)
Jeli kto podj?łby się wytrzymania w sobotni wieczór w abstynencji a jednoczenie pojechałby samochodem (oczywicie dogadamy się co do kosztów), to jestem w sobotę w Rzymsku, jeli nie, to nie :-(
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
Jak na razie chyba jedyn? osob? zmotoryzowan? będzie Adam... Ale czekamy, czekamy nadal! Cieszę się niezmiernie że jednak będzie nas więcej Kochani jestecie!
Mam tylko tak? cich? nadzieję, że jednak jaka jedna osoba chociaż się znajdzie, a najlepiej dwie, do podzielenia kosztów pokoju...
Dobra, wchodzę w to. Na litoć mnie kupiła, k.
"Wchodzę.." - to znaczy - zdecydowałem się, czytaj?c cytowanego powyżej Twojego posta - a potem doczytałem w w?tku, że jednak zacne Towarzystwo pod?ży tam nad to Jeziorsko
Ten "Zajazd Zapiecek w miejscowoci Rzymsko nad Jeziorskiem" - jak oceniam - maksimum 200 km od Wawy - więc w miarę...
Mogę jechać w pi?tek 04.11 wieczorem lub sobotę 05.11 rano;w aucie 3 wolne miejsca obecnie; gazolin do podziału acz "co łaska"
[ Dodano: 2005-10-12, 01:21 ]
PS. Do niedzieli wieczór nie ma mnie pod kompem - więc wszelkie dogadywania - na kom., pls.
update: 5 listopada jestem w Warszawie dopiero ok. 21:00 - nawet jak bym bardzo chciał, to nie dojadę przed niedziel? nad Jeziorsko Foxtrot Uniform Charlie Kilo.
Jedne co mogę zrobić, to życzyć Wam dobrej zabawy!
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
hm...czekam na południowców - moze wykroi się co na sowach na Mogielicy lub u Felka w Małym Beskidzie-obie imprezy chciałbym zaliczyć, co do Jeziorska Kessy - bardzo bym chiał pojechać, ale czas pokaże czy dam radę.
POŁUDNIOWCY ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2005-10-13, 11:35 ]
PS. A W ZIMIE MOŻE BY ZOORGANIZOWAĆ ZJAZD U MNIE NA HEKTARACH - BESKID MAKOWSKI - LUB EWENTUALNIE GPN - DARMOWE SPANIE, MOZNABY WYKORZYSTAĆ NP FERIE, ALBO ZOORGANIZOWAĆ FORUMNIALNEGO SYLWESTRA - TYLKO W GORACH TO HARDCORE !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum