kessy, nie poddawaj się !!!
Jak damy radę zrobić zlot forumowy w listopadzie, to przywoże ze sob? zgrzewę browaru ...
Choć w pażdzierniku też z mam jedn? okazję wymagaj?c? przelania do gardła troszku piwka
Moja propozycja - ustalmy do końca tygodnia termin, żeby wpisać sobie do organizera za wczasu; mi (na dzień dzisiejszy) pasuje cały paĽdziernik i listopad
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
No jeszcze się nie podaję - mimo wszystko w was wierzę!
Ja tam akceptuję listopad, bardzo lubię zimę, chociaż zimowych ptaków jeszcze tak dużo nie ma wtedy. Za to jakie resztki przelotów/pocz?tki zimowych... Proponujcie terminy, ja na dzień dzisiejszy każdy chyba weekend do końca roku prócz wi?t BN mam wolny Po to ten temat powstał, żeby forumowicze się wypowiedzieli. Ja już i tak się uplastyczniam nie podaj?c konkretnych propozycji - mogę się dostosować (ale Goczały mimo wszystko trochę przekraczaj? moje możliwoci ).
Jest jedne orodek, w kótrym weekendowałem się w zime w Starej D?browie, tylko nie jestem pewien czy zawsze go mozna wynajmować i czy przypadnie do gusta ludzi, jest blisko rez. Wilkow.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Wysłany: 2005-09-20, 19:35 Re: II Zjazd Forum Przyroda
kessy napisał/a:
2. Konkretne miejsce. Niech osoby zorientowane w temacie (szczególnie na Reya tu liczę) zorientuj? się jak wygl?da z ostojami, ciekawymi ptasio miejscami, rezerwatami, etc w centralnej Polsce.
Jako że zostałem wywołany do tablicy - jeli chodzi o ptasie miejsca, to w terminie który jest proponowany( X,XI) najlepszymi terenami s? obszary wodne, gdzie zatrzymuj? się jeszcze migruj?ce ptaki( np. rodkowa Wisła, zbiorniki Jeziorsko, Włocławski czy Zegrzyński). Jak zostanie bliżej okrelone pojęcie "centralna Polska", to wtedy moge dokładniej poszukać i podać pojedyńcze ostoje.
Oczywicie to tylko od strony ptasiej, propozycje które dotychczas padały np. Puszcza Kampinoska czy Kozienicka s? również niezmiernie interesuj?ce z przyrodniczego punktu widzenia, choć ptasio o tej porze dosyć ubogie.
Cena na osobę za pokój (przy "wypełnieniu" ) wynosi:
2os. - 25zł/doba
3os. - 18zł/doba
4os. - 16zł/doba
Miecimy 17 osób (chyba że kto zreflektuje na 'jedynkę' ale nie s?dzę ). To chyba w zupełnoci wystarczy jako że nie było jakiego szałowego zainteresowania tematem
Więc: który listopadowy weekend wam pasuje? Opcje s? dwie, w nawiasie pi?tki:
I ) (4) 5-6
II) (11) 12-13
Proszę zaznaczyć, czy pasuje wam tylko jedna opcja czy pasuj? obie ale wolicie jedn? z nich (ewentualnie wszystko jedno która).
Na chwilę obecn? wyżywienie we własnym zakresie, ale będziemy się dowiadywać o możliwoci.
Mnie (o ile nie będzie tzw. "zdarzeń losowych") pasuj? oba weekendy z dowolnoci? wyboru między nimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum