Hehe
Laptop jest potrzebny do zdjęć, ewentualnie filmów / dĽwięków (z rozrzewieniem wspominam mini konkurs rozpoznawania z I Zjazdu nad Łuknajnem...), nie do internetu.
Jest fajny patent PPPowców na wabienie z odtwarzacza CD - pisali już o tym na licie. Trzeba mieć głoniczek do laptopa z własnym zasilaniem (paluszki, chyba 4). Ptaki zlatuj? się jak osy do dżemu na obozach obr?czkarskich Niestety nie zd?żę czego takiego zmontować ale patent rewelacyjny - nie mogę zapomnieć tych czeczotek
Może mocno nie na temat, ale mam nadzieję, że nikt mnie za to nie zabije. Wszystkich ż?dnych dalekich wypraw i ciekawych ptaków,a do tego mieszkaj?cych w Warszawie lub okolicach, zapraszam serdecznie do tego watku: http://forum.przyroda.org/viewtopic.php?t=4944.
Przepraszam, więcej nie będę, ale bardzo mi zależy na rozpropagowaniu tej wiadomoci.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Oj, KB, figlarz taki ze mnie W Twoim wczeniejszym pocie przeczytałem za pierwszym razem: "Nabyłem mapę i pięćdziesi?tkę".
Wiesz, zboczenie zawodowe hehe.
Bierzcie foty Doszły mnie słuchy, że kessy ma Nas katować drapolowymi zagadkami. Jak będziecie mieli swoje zdjęcia to może Dorotka czasu nie znajdzie
Również dziękuję za miłe towarzystwo, które jednak nie zawiodło! Ptaki też się spisały (rarytów nie było bo to przecież nie PPPiknik ), pogoda drugiego dnia również, a ta adrenalina przy młodej mewie małej no i te czeczotki... oj, niezapomniane wrażenia Bo o kijkach pierwszego wieczoru to już nie wspomnę
Fotki dorzucę w bliżej nieokrelonym czasie, ale czekam na wasze tak jak się umówilimy. Tomek już wysłał poczt?, zaraz rano po powrocie - weĽcie z niego przykład! Jak się sprężymy, to na sowy zd?żę przygotować wszystko dla wszystkich, ale do tego musielibycie wysłać fotki jutro jakim priorytetem, co by w czwartek doszły Możemy też się umówić na powysyłanie mailem - tylko odezwijcie się wczeniej na GG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum