To miało oznaczać offtopik, kessy - jakby "nie wiedził"
Potwierdza to Twoj? wybiorczoć w usuwaniu/nieusuwaniu off-topików poszczególnych userów Dla niezorientowanych - kessy mój post by usuneła i napadła na mnie na gg.
Oczywicie mój obecny post usuniesz - i nie wnoszę akurat tu o to pretensji
[PS. I do takich zarzutów - jak mój teraz - prowadzi wlanie Wasza z Tetim - ostania inkwizytorska PARANOJA z uswaniem off-topików userów ]
PS. Dwa - proszę do mnie nie pisać na gg w sprawie obecnego postu - usuwaj go albo nie, a ja idę do pracy teraz
Oczywicie Kejbii przewiduj?c Twoj? reakcję chciałam włanie Tobie przypomnieć że to s? Kuluary więc takie posty s? dopuszczalne, ale miałam nadzieję, że sam będziesz o tym pamiętał - wszak czytasz SB.
Widać nie pamiętałe
Więc proszę mnie nie pos?dzać o stronniczoć
Diaf, czemu zła jeste? Nie mów, że co Ci wypadło na ostatni? chwilę... ?
I tu pytanie do zmotoryzowanych: jest w stanie kto mnie zgarn?ć z Sieradza (nie wiem czy to komukolwiek po drodze) Nie chcę się narzucać, lecz to chyba jedyne możliwe rozwi?zanie dla mnie a 30 km piechot? mi się nie umiecha
Na dwa noclegi. Jedzonko zamawiacie na miejscu. O ewentualnej zniżce pogadacie na miejscu. Jako Szefow? zjazdu wymieniałam niejak? Dorotę Ł I z ni? kierownik będzie rozmawiał
A teraz zmykam bo jestem wyykończona!
Papa Jutro się odezwę.
Mam nadzieję, że Tony bierze t? lunetę?
Mielibymy dwie!
Amikosik czy Ty też przypadkiem nie masz jakiej?
Zrobimy w pi?tek rano mały rekonesans, więc będzie trochę pewniej jeĽdzić następnego dnia... Gdyż wedle zgrubnych obliczeń wszyscy pomiecimy się w 2 samochodach
I jeszcze jedno zasadnicze pytanie - czy ktokolwiek MA i MOŻE WZIˇĆ laptopa? Moglobymy sobie zrobić wieczorek zdjęciowy i nie tylko - generalnie w tak kameralnym składzie laptop daje kosmiczne możliwoci
Włanie wspominam zeszłoroczny obóz sowiarski i inne wojaże, mogłabym zdjęcia pokazać... Nieocenzurowane zbytnio
[ Dodano: 02 Lis 2005 11:18 pm ]
Jeli przyjeżdżacie samochodem, to większoć czasu będzie wożona.
A te kawałki w terenie to ja lunetę dĽwigać mogę razem ze swoj? UMKowsk?
Przed tak? deklaracj? zapytaj się Alcedo, co to znaczy dĽwigać mój statyw.
Kessy, wierz mi, nie chesz dĽwigać takiego statywu (już lepiej wzi?ć kilkanacie cegłówek i za każdym razem układać je w słupek na lunete ).
Artur, a jeli bardzo przeszkadza ci twój laptop, to ja mogę wzi?ć swój, ale mój nie jest w najlepszym stanie (stary poprostu), więc nadaje się praktycznie tylko do ogl?dania zdjęć (chyba, że padnie ł?cze z CD .
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum