Przełom lipca i sierpnia? Mogłabym wtedy nawet na parę dni, a co za tym idzie - nawet na południu Chociaż i tak serce ci?gnie na niziny, nad Biebrzę np...
Brzmi wietnie! Ale Biebrza też dobrze.
Propozycja do adminów - czy można dodać ankietę do tego w?tku z wyborem miejsca zjazdu:
- Bieszczady
- Biebrza
- Karkonosze
- co tam jeszcze
i może drug? z terminem - wszystkie weekendy od połowy lipca do około 10 sierpnia - żeby nie zahaczyć o obóz Dominika nad Bugiem na który się wybieram.
Panie i panowie. Gdzie i kiedy drugi zjadz forumowy, bo ja sobie muszę całe wakacje pod to wspaniałe wydarzenie zaplanować.
- no NARESZCIE sie ktos odwazył - sam nosilem sie z tym zamiarem ale brakowalo mi odwagi wlasnie
Cytat:
Ale ja przyjadę wszędzie - aby termin odpowiadał
- JA TEŻ< JA TEŻ!!
Cytat:
ja mogę jechać w zasadzie wszędzie, byle tylko tam były sowy
- ja się podpisuję pod słowami krotoma nieco je modyfikuj?c - aby ptaki były!
Cytat:
jeden kole ze ?widnika to specjalnie do pracy poszedł i motor "se" kupił włanie na okolicznoć II Zjazdu
- jak Bolka trampki, że tak było! I na II zjazd jestem pewniakiem i każdy uczestnik ma ode mnie gratisowego kajta na moim zyg zaku (oczywicie na tylnim siedzeniu ) ale zawsze
-tylko mówię od razu, że nie mogę bodaj 17-18 lipiec, poza tym raczej każdy termin mi pasi
Mi pasuj? na tę chwilę właciwie każdy termin w lipcu i sierpniu, za to nie będę mógł jechać w I połowie wrzenia bo mam praktyki. Co do miejsca to trzeba by się dokładnie zastanowić Do tej pory jak widze propozycje s? trzy: Biebrza, Bieszczady i Karkonosze. W takim układzie ja osobicie najchętniej bym pojechał w Bieszczady bo tam mnie jeszcze nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum