ale rozumiem, że nie będzie żadnych problemów ze względu, że jestem nieletni??
będ?.uuuuuuuuuuuuuu................. i to ile.................. fiu fiu....
szkoda gadać.
to o której przewidujecie dotarcie do Goniadza, do "punktu 0" i w jakie dni ????
niektórzy w czwartek, a niektórzy w piatek........... ???
z tego co wiem to Amikosik z ekip? dopiero w pi?tek, a kto w czwartek???
Domek gospodarzy jest tym położonym bardziej na pn. i tam zgłocie się po przyjeĽdzie. Drugi zaznaczony punkt to prawdopodobnie domek, w którym będziecie mieszkać.
a mi się całkowicie ekipa(ele ekipa ,tylko Bielik) rozsypała.......:/
i mój wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania. samemu mi się po prostu nie opłaca. nie chce jechać żaden Siedlczanin.......???............
16 maja otrzymałem takiego e-maila. Chyba mogę go upublicznić, może kto z Was się skusi... Być może jeszcze temat będzie aktualny!
"Zapraszam na liczenia wodniczki do Biebrzanskiego PN, t dn. 22-29
(31).05.2005 r. Wiem ze troche pozno, ale jesli ktos ma czas to jest
okazja znowu zobaczyc Biebrze - koszt jest pokrywany w 100%. Poniewaz
nie ma mnie w pracy prosze o odpowiedz do piatku na adres:
ggrzywaczewski@op.pl lub tel. 698864099
SOS CZY KTO? MOŻE ZABRAĆ HUBERTA????!!!!!!
CORVUS- MOŻE TY -?????
hUBERT CZY DOSTAŁE?MÓJ MAIL.??? WYJASNIŁO SIĘ,ŻE RACZEJ NIE DAM RADY POJECHAĆ.
JE?LI NIE BĘDZIEN NIKOGO NA MOJE MIEJSCE - TO PROSZE NIECH KTO? WNIESIE ZA MNIE OPŁATĘ-ZWROCĘ PIENIˇDZE (mogę też dać je przed wyjazdem) Bardzo mi przykro
hardcore, a możesz mnie zabrać?? W domu mam awarie neta, a goć z obsługi może przyjć dopiero w rode, więc Anka dopiero dzisiaj odczytałem twojego maila. Więc hardcore, jak będziesz mógł mnie zabrać to daj znać.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum