Wydaje mi się, że jeżeli robimy zjazd, to powinien być na nim reprezentowany szerszy przekrój forumowiczów niż 9 osób, i to w dodatku z dominacj? jednego miasta. Jeżeli chcemy tylko obserwować ptaki, to zróbmy po prostu wycieczkę nad Biebrzę (choć koniec maja to już chyba po rozlewiskach i ptaków jest znacznie mniej niż pod koniec kwietnia lub na pocz?tku maja), a nie nazywajmy tego zjazdem forumowiczów.
[ Dodano: 2005-05-15, 14:41 ]
I w ten sposób dochrapałem się 666. postu
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Miał być zjazd, to niech będzie. Ale oczekiwałm bym też jakiej reakcji wierchuszki Bociana, bo .... pojedziemy wszyscy na Jagiełły
Psiakostka - oprócz mnie prawie na pewno pojad? jeszcze 2 osoby. Kami pytanie, czy ta Pani ma jeszcze jakie wolne pokoje/ miejsca niekoniecznie w domku? Daj mi może telefon do niej co? MOze byc na sms-a 604 06 90 90; Jak masz jakie inne namiary do Goniadza to też bede wdzięczna. ew ktokolwie inny, Hardocorex- ty co mówile o koleżance, która wynajmuje pokoje? daj zać proszę?
Chmm co do kwestii zjazd czy nie zjazd - a niewazne, grunt, zeby wycieczka fajna była. Można to nazwac "Zjazde bocian warszaffsky i przyjaciele "":))
Acha i Kami Wielkie Dzięki Za Rezerwacje strasznie szkoda, że nie jedziesz ((
Niestety mój wyjazd z Wami stan?ł pod wielkim znakiem zapytania . Po rozmowie z mam? dowiedziałem się że 29 maja będzie chrzest mojej siostrzenicy. Ale haczyk polega na tym że ja będe jej ojcem chrzestnym więc ...
Dzi wieczorem dzwonie do siostry i spytam sie kiedy to ma być.
Jutro dam odpowiedĽ.
PS - a mama nie była zbytnio zadowolona jak powiedziałem jej ze chce jechać do Stolycy tylko ja sam ale takie cu już wielokrotnie przerabiałem
Hejka. Moje 2 osoby potwierdziły się. Rozmawiałam z Pani? Gospodyni? i ona nie ma nic przeciwko temu, zeby je jako upchn?ć. Czyli proszę b?dĽcie tak mili i zostawcie mi w jakim pokoju 2 osobowe wyrko,zebymy się z kumpel? na nim zmiescily . A nasz kolega będzie spal w saloniku na karimatce. Czyli w saloniku mamy jeli dobrze licze 2 osoby - co podaje do publicznej wiadomosci, zeby byla jakas wizja ile sztuk jeszcze można dopchać.
Acha Hubert----------samochod jest, czyli jak rozumiem zabierasz się z nami?
Czy kto chce na serio rozklad autobuso/ poci?gow, bo mam ale nie chce mi się wpisywać, jesli niepotrzebny?
Pozdrowka
Rozmawiałem najpierw z siostr? - nie ma chrztu 29 maja
najważniejsze...
rozmawiałem drugi raz z mam?... powiedziała ze jak sobie załatwie w PKSie specjalny bilet do Warszawy to moge jechać JEST JEST JEST JEST !!
Amikosik - można z Tob? jako na PW pogadać pasuje ustalić co i jak
[ Dodano: 18-05-2005, 15:51 ]
Karolina ? a Ty? wpadniesz tam nas odwiedzić?
ja jestem już na 90% zdecydowany żeby jechać,
mogę w czwartek a moge i w rode po południu. kimnę się w lesie na bagnie i do Was doł?cze w czwartek. jeszcze zobaczę.
wizja płacenia 25zł za spanie, kiepsko mi się widzi( to w końcu 10 browarów )
może da radę spać na trawniku pod drzewem, albo mały namiocik........... za 10zł, np.
szukam jeszcze jakiej ekipy która by chciała ruszyć z Siedlec, bo gonienie bryk? 200km, wioz?c? jeden zadek to też kuriozum.
ze mn? pewnie będzie jeszcze jechał Bielik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum