No to Karolina...
po 1 - raz dwa pytaj się Tatuka czy przyjedziesz...
po 2 - przestań już teraz wydawać mamone - ja tylko kupie karte do telefonu i do MK TP "B" wyle kase i to tyle wydatków u mnie
PS ... BTW chyba czas powiadomić Muke o moich planach
Tony będzie dodatkowo bez włosów, które Mu wypadn? z powodu zgryzot na maturze
Dzi Kejbi była biologia i nie było tak tragicznie. Co prawda pomyliłem łodygę kosaćca z jego korzeniem, ale każdemu się przecież może zdarzyć, nie? Z owłosienia do zjadu moge sie ewentualnie ogolić
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ja jak już deklarowałam pisze się. Przypominam jeszcze raz,ze do goni?dza chodzi kolej ) Autobus pewno też. No moge posun?ć się nawet do sprawdzenia poł?czeń z Wa-wy ) Ja raczej na pewno będe jechal? publicznym transportem (no chyba ,ze zdecyduje się kumpel za autem). Co wy tace samochodowi, to aekologiczne )))
Ania Salwa
Kami ja przyjadę dopiero w pi?tek 27 wieczorem więc dla nas dwa noclegi. Jeli kto chce jechac ze mn? to też tak będzie noclegował. Z tych co się zadeklarowali wynika że będ? to Tony, KB i Alcedo.
[ Dodano: 2005-05-13, 21:54 ]
anna napisał/a:
... Co wy tace samochodowi, to aekologiczne )))
...ale za to jakie ekonomiczne
Ale przy okazji możesz podać rozkład jazdy autobusów?
Uwaga uwaga! Włanie dzwoniłam do właciecielki domku! Został tylko domek na 8 osób! Pokoje teoretycznie na dwie osoby (łóżko jednoosobowe i wersalka na 2 osoby) W saloniku jest też rozkładane łóżko na którym można położyć dziewi?t? osobę. W domku s? trzy wc i dwa prysznice oraz kuchnia. Czyli miecicie się prawie na styk. Ja niestety nie mogę jechać i to nie ze względu na brak miejsc
I ten termin... W wigilię sesji Już nie pytam kto tak wymylił Ja w takiej sytuacji nie mogę... Lepiej już teraz zacznijcie umawiać następny termin, żeby wyprzedzenie było nieco większe niż 2 tygodnie
Qrcze... ja sie tak napaliłem na Biebrze pod koniec maja ... ale jak rzeczywicie będzie 9 osób z Forum to zastanawiam się nad sensem zjazdu.. bo jak zjazd to taki prawdziwy.. ponad 20~30 osób a nie 9...
Jak będzie 9 osób to - z punktu widzenia łatwoci obserwacji (mniejsza grupa = mniejsze płoszenie obiektów obserwacji) - lepiej, niż gdyby po terenie miało łazić Całe Szanowne Towarzytwo
Kejbii ma rację.
To zależy czy chcecie jechać się spotkać (-> Zjazd) czy poobserwować ptaki. Bo choć jedno nie wyklucza drugiego, to w takim miejscu jak Biebrza może trochę utrudnić Nad Łuknajem było nas sporo, więc chociaż na spacery wszyscy chodzili wspólnie, to na ambonkę nad jeziorem chodziło się pojedynczo do 3 osób - co nie znaczy, że brakowało ptasich atrakcji
(oczywicie zależy co dla kogo jest atrakcj?, bo żadnego pelikana różowego ani kurhannika nie widzieilmy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum