A czy w kwietniu albo maju jest jakiś długi weekend bo dwa dni to lekko mało, zwłaszcza jak dla mnie... biorąc pod uwagę, że najpierw musiałbym dojechać ko Kazimierza, a potem wrócić z Kozienic
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Jasne pierwsze komary z reguły pojawiają się dopiero na początku maja (w majowy weekend to dopiero awangarda), później jest juz tylki gorzej i z czasem pojawiaja się meszki.
no właśnie sonduję jak to z chęciami forumowiczów do dzikiego spływu najpięknieszą z rzek ten odcinek jest naprawdę super
więc prawdopodobnie niebawem wyślę mailing do wszystkich forumowiczów z informacją na temat planowanych wypadów terenowych i wtedy będziemy wiedzieć ilu byłoby chętnych na spływ Oczywiście zrobi się w razie czego ograniczenia ilościowe bo... wiadomo
przy okazji jeśli ktoś chce, żebym umieścił informacje w tym mailingu na temat jakiejś zbliżającej się akcji niech śle do mnie propozycje na maila lub PW bo mogę coś przeoczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum