Rozumiem, że po 7 stronach dyskusji w końcu termin ustalony? (1-3 maja)
Skoro tak to sie zgłaszam razem z Monik?, pozostaj? jeszcze 2 wolne miejsca z kierunku W-wa lub Siedlce. Jeli by był potrzebny dodatkowy transport to moge pomyleć o drugim samochodzie, potrzebny jedynie kierowca.
Do zobaczenia!
Oj Radek, Radek co Ty mi tu próbujesz wkręcić
Odpowiadaj?c na Twe pytanie to:
taki mam przynajmniej zamiar i że dokona sie to w sobote.... tylko jeszcze nie wiem w któr? .
P.S. Do wiadomoci ogółu, Monice i Mopkowi wisze po zwycięskim browarze (ale to już inna bajka)
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Szybszy - czy masz jakies opcje cenowe? 1-3 maja to sa trzy dni, juz mnie w domu mecza, aby wszystkich zabrac... Co by wypelnilo samochod w calosci... :-( A wiec - czy dzieciaki da sie upchnac gdzie po katach za friko? Sa do tego przyzwyczajone. Czyly reasumujac byloby nas 2 ad. plus 3 pull...
Jakby zalatwic jeszcze jakiegos chiropterologa, moznaby sprobowac cos polapac w okolicy. Polaczyloby sie mile (Kormorana) z pozytecznym
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
KU>>>>>*&&^^%#$@!A!!! Pisałem, że na 90% termin 1-3 maja jest aktualny, a tu wychodzi, że chyba na te 10% procent padło - parazytologów będzie tam od groma i nawet te ~10 osób będzie ciężko upchn?ć.
Zadzwonię tam jutro (właciwie dzisiaj rano) i zobaczę - ale gor?co nas namawiaj? na 8-9 maja. Mi to nawet bardzo pasuje, bo chyba moja żona zacznie tam nornice łapać.
Marfu - jeżeli wybierzemy się w spokojniejszy weekend (nie pierwszomajowy) to na pewno dzieci będ? spały za darmo.
Ludziska - pasuje Wam 8-9 maja? Zamówmy ten termin i miejmy spokój. Stawiam dwie skrzynki piwa!
Mi tez na dzien dzisiejszy pasuje. Wolszczan jest chyba pod koniec maja, wiec moglabym wyjechac nawet w piatek - w koncu jedna nieobecnosc na wykladzie pana Dziwnego nie zalamie
Szybszy, daloby sie juz od pt moze? I czy innym by pasowalo? I tak zawsze ludzie sie pol dnia zjezdzaja...
Szybszy, daloby sie juz od pt moze? I czy innym by pasowalo? I tak zawsze ludzie sie pol dnia zjezdzaja...
Kessy, nie ma sprawy, ja mogę jechać już w czwartek wieczorem.
Marfu i Adam - spróbujcie nie przyjechać
Koszt to 20 zł za dobę z własnym piworem. Za pociel jednorazowo 5 zł. Dzieci za darmo. Na miejscu nowa kuchenka, zmywarka, lodówka, kuchenka mikrofalowa.
Potwierdzać ludziska - im szybciej będziemy wiedzieć tym lepsz? dostaniemy salę (sale).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum