Dodam że na Jeziorze Łuknajno jest jedno z niewielu stałych lęgowisk hełmiatki Netta ruffina w naszym kraju, występuje tam do 10 par tego gatunku czyli połowa polskiej populacji ocenianej na 15-20 par.
Tam jest na stanie, mylę że pożyczę. Poza tym powinienem mieć swoj? do tego czasu
Co do terminu to proponuję weekend 24/25 kwietnia bo majowy nie pasuje już chyba trzem osobom. Ja pewnie zostanę całe 10 dni 8)
TatRa - co do lokalizacji to każdy sroka swój ogon chwali - chętnie wysłucham innych propozycji dojadę w każd? wspólnie uzgodnion? lokalizację i zabiorę troje ludzi, którzy będ? mieszkać w miarę po drodze.
Szybszy jakbym podjechala do Wawy to lapie sie na transport?
Jesli w tym terminie nie bedziemy mieli zajec terenowych to postaram sie byc.
Lunety nie mam Ale lornetke 16x50 i Jonssona.
I olowek i blok rysunkowy
A jak reszta?
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Moze ja zrobie Zanim ceny podskocza. Tatus zawsze chcial zeby coreczka zrobila prawo jazdy wiec moze by mi nawet samochod dal.
Ale ja bym sie chyba zabila po drodze chociazby do Wawy
Cos sie wykryszaja te samochody...
A jak z ewentualnym przesunieciem terminu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum