- bardzo chętnie, tylko że jak na mnie to za wczenie żeby planować cokolwiek Ale postaram się do końca przyszłwgo tygodnia zdeklarować. Chociaż cięzko będzie bo u mnie wszystko wiadomo na ostatni? chwilę
edit:
Mogę jechać z Dzierlatk?? I płaci się za osobę czy z wyrko
- bardzo chętnie, tylko że jak na mnie to za wczenie żeby planować cokolwiek Ale postaram się do końca przyszłwgo tygodnia zdeklarować. Chociaż cięzko będzie bo u mnie wszystko wiadomo na ostatni? chwilę
edit:
Mogę jechać z Dzierlatk?? I płaci się za osobę czy z wyrko
Płaci się za osobę, ale jak będziecie spać na jednym łóżku to mylę, że będzie zniżka, a na pewno tylko jedna opłata za pociel.
[ Dodano: 31 Mar 2004 09:59 pm ]
mopek napisał/a:
a ja tak na prawdę to jestem tworem wirtualnym (kiedy mnie Krotom rozszyfrował)... więc nie wiem czy się da chyba, że kto mnie zabierze na płycie CD i będzie jaki laptop pod ręk?
Będę miał laptopa do zrzucania fotek, może wezmę projektor to wywietlimy Cię na cianie
O takich pomysłach to już co nieco wiem. Na obozie wędrownym ma być laptop i zdjęcia zrobione danego dnia będ? tego samego dnia wieczorem już w necie (ł?czenie się przez komórke cz jako tak).
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
O takich pomysłach to już co nieco wiem. Na obozie wędrownym ma być laptop i zdjęcia zrobione danego dnia będ? tego samego dnia wieczorem już w necie (ł?czenie się przez komórke cz jako tak).
No nie, mylę, że wiat nie zginie, jeli fotki będ? w sieci nieco póĽniej. Po prostu mam nadzieję zrobić więcej zdjęć niż zmieszczę na kartach pamięci (mam około 1.3 GB)
Marfu czy można sie spodziewać, że zrobisz wykład o nietoperzach poł?czony może z jak? łapank????? byłoby fajnie.
Proponuję, że każdy przygotuje jeden wykładzik nt. czego na czym się zna. Oprócz mnie oczywicie bo ja się na niczym nie znam, przynajmniej w zakresie nauk przyrodniczych.
Tyle że ci co cokolwiek powiedz? w tej zagadce zobacz? twoj? odpowiedĽ i będzie
Ale nie przejmuj się ja prawie we wszystkich zagadkach daje d... (złe odpowiedzi)
Ja juz myslalem o odlowach, mam juz miejsce, tylko potrzebuje wsparcia fachowego.
Mopek jeszcze się nie wypowiedział ale mam nadzieję, że będzie. No i monika i Adam - nie wyznaj? się na nietoperkach?
[ Dodano: 02 Kwi 2004 01:22 pm ]
Zdecydowałem w końcu, że zostaję na tydzień po naszym zjeĽdzie. Kto ma możliwoć - również zapraszam. Nie będziemy siedzieć na miejscu - zakładam wypady po całej KRainie Wielkich Jezior.
No i zbieram ekipę (do 3, być może nawet 4 osób) do samochodu do wyjazdu z Warszawy - chętnie już w czwartek wieczorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum