Na III zjeździe pojawił się projekt spotkania się 'nieco' szybciej niż na kolejnym zjeździe - i miało to być na przełomie lat 2006/2007 Z tego co się dowiadywałam to Pewien Plan nie wypalił, więc pomyślałam, że fajnie będzie się na własną rękę popytać kto gdzie zamierza spędzić sylwestra.
U mnie np. kolejny rok z rzędu zapowiada się że rzeczony czas przesiedzę w domu W zeszłym roku po obejrzeniu 3 filmów, wypiciu szampana i przespaniu się parę godzin dla uczczenia Nowego Roku poszłam w teren - i na tym się skończyło. Jak będzie w tym roku, zobaczymy.
A jakie wy macie plany? (temat jest w tym dziale, bo może-może ktoś się skusi na jakiś noworoczny ptasi wypad...)
Siedzę, oglądam telewizję i próbuję nie usnąc do 1 w nocy (od 2 lat mi się to udaje) i zmieniam kalendarz na aktualny Dla mnie sylwester nigdy nie był jakimś tam szczegółnym dniem, ale wyjście w teren to good idea
znam twoją standardową odpowiedź na temat bielików.
Jeśli masz ochotę to przedstawię w niedzielę wieczorem konkretną propozycję. To zdaje się jest jakiś długi weekend i była by fajna okazja na ciekawe wycieczki.
Moje plany na "sylwka" to wypicie kilku piw, o północy odpalenie fajerwerków, a potem idę w teren na całą noc. 3 stycznia będzie pełnia, więc trzeba liczyć, że w nocy z 31.12/01.01 będzie śnieg, bezchmurne niebo i jasno świecący księżyc czyli jednym słowem idealne warunki do nocnych obserwacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum