Kto ma ochotę na sylwestra w bieszczadach?
Miejsce super - Balnica - koniec swiata!
Niedaleko wilki , gawra misia, pelno jeleni, puchacz, ural, soweczka, itd
Na miejscu mozna pojezdzic konno.
Obczailismy teren z Green powerem i Wężosławem podczas krecenia programu Sto tysiecy bocianow - Marcina Krzyzanskiego.
Kto się pisze??
Trzeba zamowic noclegi dosyc szybko - wiecej wiadomosci moze wrzuci Marcin.
pozdrawiam
Hmmmm.... muszę pomyśleć bo miałem coś znajomym zorganizować, do tego dużo tych imprez potencjalnych się wyroiło...
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Jak zbieżemy 25 osób, to mamy cały dom dla siebie. Jutro pogadam z gospodarzem i podam ceny, ale w poprzednich latach było zawsze smiesznie tanio. Wojtek (gospodarz) też byłby zadowolony, bo bardzo lubi przyrodników wszelkiej maści.
Na koniach faktycznie można pojeździć, bo leśne drogi ku Balnicy, Solince i Roztokom Górnym są doąć reguralnie przecierane. No chyba że ostro dowali. Wtedy na końcu podwórka można pojeździć na sankach na przecince pasa granicznego. Niezła górka.
No i cała okolica świetna na biegówki. Północ tradycyjnie przy wieeeelkim ognisku.
Więcej info u mnie, tel. 0 602 269 430
pare spotkań z Niezależną Grupą Rozrywkową MKTP"B" i zmienisz sie zupełnie [ Komentarz dodany przez: for: 2007-08-17, 14:09 ] no ba!!! kamil kowalski sam poświadczy
Jak już pisałem wcześniej, ja na bank, a teraz jeszcze ParusAter, czyli leśniczka Marysia ma nadzieję jechać Najwyżej udostępnie jej swoje łózko a pójde na podłogę. No chyba że się zlituje i się podzieli
Mówiła Kalinka że chce jak najbardziej jechać, więc 3, jest For więc 4. jeszcze ktoś z Forum??
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum