Co byś mogł jeszcze... Hm... Chciałeś fajerwerki na Pustyni - gotuj fasolkę, metan fajnie wybucha
A tak na serio - jest nas kilkanaście osób a tylko paru z nas zadeklarowało ze coś dostarczy Może by tak pozostali figurujacy na liscie sie odezwali
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
Nudziło mi się w święta to pomyślałem sobie o części "artystycznej" w czasie spędzania Sylwestra na Jurze.
Inaczej mówiąc o tym, co można by zobaczyć w terenie przed huczną zabawą sylwestrową.
I wyszło mi, że atrakcjami do zobaczenia za dnia mogłyby być:
A skoro sylwestra mamy kilkaset metrów od Pustyni, to tak sobie pomyślałem - czy nie byłoby to dobre miejsce na pokaz z serii "światło-dźwięk" w sylwestra?
Tylko w takim razie należałoby się zaopatrzyć wcześniej w różnego rodzaju fajerwerki...
W rezerwie jak byśmy mieli ochotę i czas na zwiedzanie innymi ciekawymi miejscami w okolicy są m.in.:
Nudziło mi się w święta to pomyślałem sobie o części "artystycznej" w czasie spędzania Sylwestra na Jurze.
Inaczej mówiąc o tym, co można by zobaczyć w terenie przed huczną zabawą sylwestrową.
no to super się zapowiada:)
a ja od wigilii jestem chora i mój sylwester stoi pod znakiem zapytania
wściekła jestem ale choroba nie wybiera, kaszle mnie już tak że płuca bym wypluła.
Jeśli jest ktoś kto chciał jechać to nie wiem czy nie odstąpimy swojego miejsca (dwóch)
Nie chce o tym myśleć ale trzeba patrzeć realnie.
Kto kupuje fajerwerki (PioSu, ja cosik...)-moze każdy po trochu...Dorzucając niewybuchy z Pustyni może być rozrywkowo
Mama obiecała ciasto tyż
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
ekipa Fora opanowała aktualnie ten temat (balnicki ówcześnie), posiadając swój gdzieś w czeluściach Forum oj Ti Ti gagatku panie For
tak czy siak, Balnica pozdrawia Jure
prognozy dla Bieszczad zapowiadają się bardzo przychylnie (aż za przychylnie) a ja jutro o 13:10 startuje w podróż
do napisania więc
Seba - weź gitare, tamdaradira zagramy jak rok temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum