miło Seba, że wpadłeś.... zapraszamy Was w takim razie na Gorca pod koniec stycznia! (choć może w tym roku "gorc" nie będzie na Gorcu, ale o tym więcej For - w każdym razie w górach!)
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Organizator imprezy ma 2 wcielenia:
1 - normalne, spokojne - kiedy filmy kręci - wszyscy go znamy jako taki właśnie spokojny Marcinek
2 - nienormalne, diabelskie... tutaj na fotce udało mi sie uchwycić moment kiedy Marcin próbował przywołać swoich kolegów z piekła na impreze ogniskowo-sylwestrową w Balnicy
sprzęt którym zrobiono zdjecie - mój panas
autor - prawdopodobnie ja, bo miałem faze w pewnym momencie robić zdjęcia ludziom
W czasie sprzątania stajni Augiasza Wojtek znalazł czołówkę. Za dwa tygodnie będzie do odebrania w Krakowie.
to pewnie czołówka Joany. W której stajni ją znalazł - tej prawdziwej czy tam gdzie spaliśmy...?
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Halo Halo - Szczecin? czy mnie słyszysz? jak z waszym wysyłaniem fot w strone krakowa? bo my sie tu niecierpliwim i czekamy na całą kompilacje sylwestrową by Marysia, ale musowo muszą byc u nas wasze fotki !
Jesteśmy Jesteśmy!
Nie zgraliśmy do tej pory bo na jedną płytkę się nie mieści a dvd nagrywarki nie mamy
ale na dniach kupujemy, nagrywamy i wysyłamy! Od Was płytka doszła dziś Foty super!
Dzięki wielkie Maryś!
Pozdrówki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum