"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
i właśnie od tego sie wzieło "i tak tu sobie szyjemy"
informacja dla ludzi z poza imprezy właśnie wtedy szyłem sobie stuptuty coby mi śnieg nie wpadał do butów
Martucha napisał/a:
Tęskniłem za tobą..
nieee!, tutaj tytuł bedzie: "ejj.. nie pijmy tego żubra za 2,80.. za drogi jest - szkoda "
z tym drugim się zgodzę
P.S. Ciekawe czy całe Zachodniopomorskie już w stolik puka
_________________ Tomasz Figarski
skasowałem ten tekst co by się za dużo osób nie zdenerwowało.
tak się akurat złożyło ze zawsze drużyna dla mnie przeciwna przegrywała boleśnie mimo Oszustw i Szachrajstwa.
Hej!
W końcu się uporałem ze wszystkimi zaległymi historiami i mogę się do Was przyłączyć.
Nie chcę być nudny i powtarzać to co już wielokrotnie było powiedziane ale muszę
Było super bo wszyscy jesteście naprawdę super! Dzięki wielkie za wszystko organizatorom i uczestnikom! Gdy tylko czas pozwoli i Wy będziecie nas jeszcze chcieli to piszemy się na kolejne tego typu imprezy. No i zapraszamy na Pomorze Zachodnie oczywiście!
Fotki wrzucacie superowskie my już chyba nie mamy za bardzo co wrzucać ale Marta coś tam jeszcze zapoda. Postaram się też zapodać filmiki niebawem.
Ja od siebie wrzucam to co dla mnie najpiękniejsze i to po co tam pojechałem - dorosły przedniaczek widziany pierwszego dnia z Marysią, Martą, Pełkiem i Dżipim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum