a nie wbijamy na zamek znow w Bieszczady na Balnice?
to co Aluś - powtórka z rozrywki (Balnicy)?
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Te domki to takie mało integracyjne.., Jakaś większa sala by się zdała. Jak w schronisku... No i ciekawy teren do obserwacji, focenia, chodzenia... Może jakieś białowieskie klimaty? (Można spróbować do internatu wbić.)
Ja jadę z rodzinką na Balnicę. Wieloletnia tradycja. Nie odzywałem się z organizacją imprezy, bo w tym roku Gospodarze mają jubileuszowego, dwudziestego sylwestra na Balnicy. Miała być mała imprezka dla starych bywalców, wiec nie wypadało mi pytać, czy mogę przywieźć jeszcze ze 30 osób. Ostatnio widziałem się z Dorotką i mówiła, że z jubileuszu nic nie wyszło, i jak w poprzednich latach rezerwacje są otwarte. Można dzwonić i pytac. W tym roku mam tak dowalone terminy z robotą, że nie chcę brać sobie organizacji na głowę. Jak ktoś się podejmie, to miło będzie się spotkać.
Te domki to takie mało integracyjne.., Jakaś większa sala by się zdała.
Jeśli chodzi o większą salę to taka jak na zdjęciu zmieści napewno z 50 osób więc chyba mozna się integrować i to na całego a domki miały być alternatywą dla tych których by zmogło i podczas imprezy chcieliby się zdrzemnąć w spokoju. No i jeśli ktoś twierdzi że nie ma u nas co focić na Jurze proszę tą osobę o przejrzenie choć jednego przewodnika turystycznego i zapoznanie się z okolicznymi atrakcjami......
_________________ Dawid
Małopolskie Towarzystwo Ornitologiczne
Oj Dawid, wiem, że jest co focić na Jurze... Zaraz mykam z Alem w dolinki porowerzyć i pofocić.
Ale skoro Balnica wolna to co? Bieszczady czy Jura?
No ludziska sprężać się z decyzją! I robić w tym temacie listę chętnych.
-Jam chętna na Balnicę.
dobra ludziska wiec tym kto chcą na Balnice nie załatwiam jutro noclegów.
Niestety trza sie zdeklarować do tygodnia. Narazie z rozmow chetnych jest 9 osob.
pozdrawiam
howgh
ps. czyli 3 domki - jesli mi sie uda to na 4 domek tez znajde miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum