Moje plany na Sylwka to hulanki i swawole w jakiejś agroturystyce pod ruską granicą w okolicach Janowa Podlaskiego (zanjomi załatwiają pobyt). Alko - w zeszłym roku było wino, to może w tym voodoo ? Teren ? Mam zamiar penetrować od przyjazdu w sobotę 30.12 i - jeśli stan pozwoli - ze 2-3 hh wczesnym popołudniem "the day after"
Lotr, to trzeba było najpierw napisać coś W temacie
Ale ja nie wiem co będę robił Mam nadzieję, że sobie odpocznę i pobędę trochę w domu w końcu. Nawet jak nic nie będzie w tv leciało, to mam kilka filmów, których jeszcze nie widziałem
Ja tam jadę w góry a konkretniej w okolice Gorców. Pełek, na słowacji kiepska sprawa bo na tego sylwestra to trzeba było od 1 stycznia 2003 rezerwować a zresztą tam i tak minimum na tydzień przyjmują...
a czy ktos organizuje jakis wyjazd dluzszy niz dwa-trzy dni (chyba ze na polnoc lub centrum, to moze byc 2-dniowy) do ktorego mozna sie przylaczyc w celach pobierania nauk o przyrodzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum