Nie tym razem bo na majowy weekend jedziem w nizinne, bagienne okolicy Polski. KB, Kessy - zadowoleni
Tak i nie
TAK, bo mam nadzieję, że się tam zobaczymy.
NIE, bo jedziecie sami dla siebie, a nie na jakieś ogólnoforumowe spotkanie typu obóz, którego inicjatywa nie wyszła od was :8):
Jak na razie TAK ma większą siłę.
Mam nadzieję, że w odpowiednim czasie Sebastian nam powie, gdzie się wybrał
Ehhhhh..... jest możliwość połączenia gór z bagnami
IZERY!!!!
Nie ma to jak górskie torfowiska, woda pod i w butach... ekstremalne temperatury (jeśli chodzi o zimno) i warunki w Chatce Górzystów.... do tego flora piękna i fauna niczego sobie
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Zawsze zostają jakieś zaschnięte trawy ale podejrzewam, że rzeczywiście po takiej zimie to prędzej śnieg zastanę na Hali Izerskiej niż wegetację..... sam wybiorę się tam pewnie w lipcu to już na pewno wszystko będzie na miejscu
Kwiecień/Maj i tak muszę sobie zostawić na kochaną Noteć i bnińskie błota.... :!
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
Ja planuję zmobilizować GW OTOP i ruszyć na długi majowy weekend na południe - Zb. Goczałkowicki i stawy w Zatorze
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum