Ludzie! Co Wy tu wypisujecie! Moja połowica zaczęła wchodzić na Forum i czyta to co piszecie (i drogi Krotomie on wcale nie ma nicka KuBa ). Naprawdę chcecie żebym nie pojechała do tej Hiszpanii?!
Al zmartwie Cię... po tym jak naopowiadałem Kami coś niecoś o Tobie to zarzekła się że nie ściągnie top'u w Hiszpanii bo się wstydzi takiego zboczelucha
sorry stary no....
Kamikazi napisał/a:
Moja połowica zaczęła wchodzić na Forum i czyta to co piszecie
Nie martw się Kasiu! Założe się że on sobie pomysli ze to żarty i niczego się nie domysli! Bez obaw
Hubert napisał/a:
To ja mam inne pytanie, Szymon, może masz jakieś fotki?
Mam nawet filmik jak uciekają topless przed kleszczami! Stary co za widok....
Sorki że się wcinam w tak pasjonującą dyskusję ale właśnie wróciłem znad Biebrzy. Niestety pomimo ciepłych temperatur nie miałem tak interesujących obserwacji Miałem za to farta do czarnych: bociana (5 obserwacji), rybitw (pierwszy raz w życiu) oraz lelka (nie czarny, ale nocny, też pirszy raz). Ławeczki w Goniądzu nad rzeką fajna rzecz; siedzisz sobie i co chwila coś ciekawego, zwłaszcza w kolonii śmieszek - atakują błotniaki, bociany, czaple. Poza tym turkawki, jakiś sokół leśny z jasnym brzuchem (toruńska toplesistka proszona o pomoc), bielik, nieudane poszukiwania żołn, sarna, zając. No dobra, ale hiciorem był przelot balonem nad dolnym basenem, niestety nie mój, ale miałem opis z pierwszej ręki: widzieli masy łosi leżacych w trawie, śródleśne mokradła itd, świetna sprawa. Muszę odłożyć trochę kasy i też kiedyś polecieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum