NO cóż ja powiem tylko,ze zarezerwowałam kwatere w kuligach Sprawa jest rozwojowa, bo co prawda na poddaszu sa 4 lożka,ale spokojnie zmiesci sie z 8 osób, a poza tymdól też na razie jest wolny
Wiem, że trochę już późno, ale mój wyjazd nad Biebrzę był pod dużym znakiem zapytania do tej pory... Nie wiecie może gdzie mogłabym jeszcze znaleźć jakąś kwaterę na początek maja (tzn. 29.04-3.05 lub 3.05- 7.05)? gdyby ktoś miał jakieś namiary na kwatery, nie muszą być nad samą Biebrzą, nawet kilka km od rzeki mnie urządza, to będę bardzo wdzięczna
Uwaga merytoryczne - mówi się Czerwone Bagno , obecnie Obszar Ochrony Ścisłej, dawniej jeden z najstarszych w Polsce rezerwatów przyrody utworzony w 1925 roku celem ochrony najbardziej charakterystycznego ssaka Biebrzy czyli łosia
A swoją drogą, ja nigdy nie jeżdżę nad Biebrzę w weekend majowy, bo czuje się wtedy jak u siebie na ul. Marszałkowskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum