Witam,
Czy chciałby się ktoś wybarać na rowerową wycieczkę po dolnym basenie Biebrzy? Chciałbym zorganizować przejazd Osowiec - Wizna (darmowy nocleg w domku letniskowym) - Osowiec. Termin to coś między 15.03 a 10.04 i zależy w głównej mierze od pogody.
Aha, przejazd z Osowca w stronę Wiznej odbyłby się Carską Szosą, a z Wiznej do Osowca, drugą stroną doliny.
Nie wiem dokładnie jak to jest w tym okresie, ale możnaby się dowiedzieć o wypożyczenie rowerów ze stacji BPN-u w Osowcu.
JA bym się chetnie pisała - rozumiem że w rachubę wchodzi weekend
zygmunto napisał/a:
Aha, przejazd z Osowca w stronę Wiznej odbyłby się Carską Szosą, a z Wiznej do Osowca, drugą stroną doliny.
Nie wiem dokładnie jak to jest w tym okresie, ale możnaby się dowiedzieć o wypożyczenie rowerów ze stacji BPN-u w Osowcu.
ale czy w tym okresie droga jest przejezdna -choć w tym roku w zasadzie zimy nie było więc problemu nie powinno być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum