sonia po ostatnim wypadzie przyniosła 30 kleszczy a komarow jest zbyt duzo jak dla mnie....pamietam cwiczenia z Botaniki lesnej na studiach - masakra.
teraz lepiej po gorach pochodzic
witam serdecznie,
jestem nowy na tym forum, staram sie szukac informacji gdzie dokladnie w puszczy niepołomickiej mógłbym znalesc sarny, dziki, lisy i inne ciekawe zwierzęta do sfotografowania.
Mógłby ktos mi pomóc ?
chciałbym jechac do puszczy z aparatem ale nie wiem gdzie dokladnie sie kierowac, a samemu w ciemno to duzo nie poskutkuje...
tylko teraz troche pokomplikowała mi sie sprawa z wyjsciem w teren, więc For nie wiem kiedy zawitam w Bośni
ale w Krk będe chyba w sobote bo musze pare spraw załatwić
Alcedo, chetnie sie wybiore ale gdzie i kiedy ? W przyszły łikend, czyli za 5 dni jade w kieleckie nad Nidę na noc, zobacze cos sie tam dzieje ) Nie moge się doczekac Może mi poradzicie na co moge sie nastawiac albo czego szukac i jak ?
Hehe, nie ma czego szukać one znajda Ciebie A jak bedzie jakis wypadzik w teren to na pewno znajdziesz tu informacje:) no i witam kolejnego Krakusa, chociaz szkoda ze nie Krakuske
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
kamil kowalski, i znalazł sie spec od Puszczy, razem z Forem i zdominują teraz temat For bedzie krzyczal ze naj naj to Ural, a ktos inny ze cos innego i sie zacznie Coś ty zrobil czlowieku!!!
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
1. Sonia biegająca po Puszczy za wszystkim co sie rusza
2. For huczący gdzieś tam na klęczkach w lesie lub zataczającym krokiem przez puszcze
3. Chatka kopulatka, która jest superek
4. jakieś zielone roślinki
5. Jakiejś latające zwierzątka
6. Więcej grzechów nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum