Wysłany: 2004-05-11, 18:52 oficjalna strona Parku Krajobrazowego
Witam!
zapraszam wszystkich do odwiedzenia oficjalnej strony Parku Krajobrazowego "Podlaski Przełom Bugu". Uprzedzam, ze z powodu ograniczeń (okres testowy-dostalimy 10 MG) nie wszystko jeszcze działa.
P.S Na stronie znajduj? się zdjęcia naszego forumialnego kolegi Marka Szczepaniaka. Jeszcze raz dziękuje koledze za możliwoć ich umieszczenia na stronie!
to ja zaprezentuje swoje parki na stronie:
www.parkijurajskie.internetdsl.pl
zapraszam do odwiedzenia i do sugestii co moznaby zmienic, co rozszerzyc itp...
_________________ ogromny dla Kess i Kamikazi za zawodowe łażenie po górach
for, Ciezko znaleźć działy, (mapa itd.) które znajdują się na samym dole strony. Szczęśliwszym rozwiązaniem byłoby danie ich na góre strony lub jej bok.
Poza tym nie moge znaleźć wejścia do netowej bazy danych (tej z pomnikami itd.) Zwiększyć czytelność strony!!
a jak mamy już jakiś konkretny park - np. Dolinki krk. to umieścić na górze w jednym rzędzie linki - przyroda, historia, kultura... itp. Które przenosiłyby do odpowiedniego miejsca na wyświetlanej stronie.
To tak na razie:)
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
_________________ Pozdrawiam Eryk
(Szukajcie mnie w Borach Dolnośląskich)
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
zapraszam do odwiedzenia i do sugestii co można by zmienić, co rozszerzyć itp..
Forku! jeżeli byłabym turystką która szuka informacji nt parków krajobrazowych to na tej stronie nie wiele znajdę na pierwszy rzut oka.
Strona:
a. powinna się ona otwierać od razu bez tego wejściowego w co trzeba kliknąć
b.brak mi serwisów tematycznych np. Dojazd, lokalizacja na mapie Google, kultura, flora, fauna,
c. można by zrobić dla każdego parku osobną podstronę, z ww serwisami.
d. Logo ale to już moja osobista sugestia mi się nie podoba
Mam nadzieje że mnie nie poszczujesz swoim jamnikiem i nie zjesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum