nie strasz że trzeba będzie forum zamkn?ć albo że nie będzie zagadek
... mysle ze po prostu Mopek wywali troche poczatkowych tematow na ktore i tak nikt nie zaglada i zrobi sie wiecej luzu....
Tylko gdziez sie podziewa wspomniany powyzej?
może kto zna jego nr kom.
Jak będzie bombardowany 100 SMSami na godzine (jak wyjdzie z jaskini) to zrozumie że sprawa jest priorytetowa i trzeba rychło wracać
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
W lipcu prawdopodobnie wybieram się nad Biebrzę na trzy dni i mam do Was probę w zwi?zku z tym. Czy moglibycie podać mi kilka miejscowoci, w których s? tanie pokoje do wynajęcia. Chodzi mi o takie miejscowoci gdzie jest dużo ptaków i niezbyt daleko od ciekawych miejsc. Z góry dzięki
chyba bede sie powtarzal.... ale Goniadz - blisko rzeki, w internecie mnostwo ofert wystarczy siegnac :)Karolina jak nie bedziesz soboie mogla poradzic to mam wypisane kilka ofert... jak chcesz to Ci dam konkretne namiary... jeszcze w brzostowie byloby fajnie...
Sluchajcie kiedy na jesieni warto sie wybrac nad Biebrze?
Planuje jednodniowa wycieczke i chcialbym sie "wstrzelic" w jak najlepszy mozliwy termin na przeloty jesiennie.
I gdzie bedzie najciekawiej na taka wycieczke - wiem, ze w tej kwestii jest duzo opisow miejsc - chodzi mi tylko o podanie miejscowosci gdzie jesienia mozna zobaczyc najwiecej gatunkow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum