Wysłany: 2005-09-06, 20:44 Ciekawe miejsca w Wawie
Witam
Od paĽdziernika będe studiował w Warszawie wobec tego chciałbym sie dowiedzieć o jaki ciekawych miejscach na ptaki w Warszawie i okolicach (oprócz stawów Raszyńskich). Być może w studenckim czasie znajde odrobine na krótki wypad z lornetk?. Acha i jeszcze jedn? czy s? w Warszawie jakie spotkania ornitologów jakie kluby itp. Z góry dziękuje za odpowiedĽ
Acha i jeszcze jedn? czy s? w Warszawie jakie spotkania ornitologów jakie kluby itp.
S? wycieczki sekcji zoologicznej na ptaki, no i ma ruszyć Warszawska grupa OTOP, a jeli chodzi o lornetkowanie to zazwyczaj się poprostu zmawiamy i idziemy gdzie w teren razem.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Wiem! Wiem! Zróbmy temat o czepianiu każdy się do kogo o co przyklei, a powodów jest mnustwo, a jak nie to się dorobi
Na przykład Kejbi powiedział, żeleje na alegro, a z jego wypowiedzi można wywnioskować, że s? tam sami złodzieje i oszuci i czuję się tym głębko dotknięta, bo raz jestem głupia, bo kupuje na allegro, a do kompletu jestem złodziejem bo sprzedaje też (to jest przykł?d jak można nadinterpretować czyj? 5 wyrazow? wypowiedĽ)
to jak pokłócimy się?
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
W?tek o ciekawych miejscach w Warszawie( lub w najbliższych okolicach) nieraz przewijał się na Forum w różnych tematach - dlatego też Kejbii słusznie zauważył że można poszukć tego, szczególnie maj?c do dyspozycji opcje "Szukaj" na Forum.
Jeli za chodzi o te ciekawe miejsca, to wci?ż utwierdzam się w przekonaniu że najlepsz? ich listę i opis znajdziesz na stronie Jurka Dyczkowskiego, któr? podała Kami.
Dziękuje za cenne wskazówki, aczkolwiek z obywatelem KB jestem skłonny sie nie zgodzić patrz?c po jego liczbie postów on na pewno jest tu starym wyjadaczem. Mój czas na tym forum jest raczej limitowany (poł?czenie modemowe w TP S.A) więc nie zawsze moge przegl?dać to co akurat bym chciał. A o funkcji wyszukiwania na Forum pierwsze słysze, ale teraz wiedz?c o tym jakże fantastycznym wynalazku techniki mogę obiecać, ze podobnych gaf postaram sie nie popełniać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum