W przyszłą środę robimy drzwi otwarte SKPB na WNS na Bankowej (w Katowicach oczywiście) koło 18. Jeszcze mnie do końca nie wtajemniczyli, ale z tego co wiem ma byc m.in. pokaz slajdów z naszych górskich wojaży!
Zapraszam wszystkich chętnych Anemq - wszystkich chętnych!!
z tego co wiem od kolegów finalizujących właśnei kurs to jużim sie troche przejadł - za duzo wszystkiego
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Fajny ten kurs1 zaraz przejrze sobie stronke. tylko z tego co piszecie to najlepiej mieszkac gdzies w poblizu czyli na poludniu polski...
A moze wiecie czy w warszawie organizuja tego typu kursy i tez niedrogie???????? niekoniecznie przewodników górskich, moze byc nizinnych
Wycieczka na Owczą Przełęcz? Nie wiem czy ktoś by się na przyrodniczym forum chwalił łamaniem regulaminu Parku Narodowego, chyba że są tu wspinacze tudzież zawodowcy.
Swoją drogą temat jest beskidzki, nie tatrzański. Rzeczoną blachę, jak dobrze pójdzie, dostanę dopiero za rok (jak jeszcze lepiej pójdzie, to w dalszej kolejności tatrzańską) - na razie mam za sobą zdany egzamin na wewnętrzne uprawnienia PTTK, które teraz wypada nadbudować; kurs (podobny do opisanego przez Fora) to rzeczywiście fajna sprawa, ale jednolity (w wydaniu SKPB) jest znacznie bardziej czaso (i podejrzewam, że kaso) chłonny. Droga dwustopniowa ogólnie trwa tyle samo, ale jest przystępniej rozplanowana. W Warszawie Oddział Międzyuczelniany PTTK daje sporo możliwości, wystarczy zasięgnąć języka w którymś z uczelnianych kół (polecam nasze na SGGW).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum