|
PRZYRODA
Forum dyskusyjne PRZYRODA to doskonale miejsce do wymiany informacji, poszerzania wiedzy, rozwiazywania problemow i wszystkiego co tylko zwiazane z przyroda i jej ochrona.
|
Wędrówki przyrodnicze |
Autor |
Wiadomość |
pkrl5758
|
Wysłany: 2016-08-31, 15:37 Wędrówki przyrodnicze
|
|
|
Witam,
czy jest ktos chetny z Lublina lub okolic, kto lubi spedzac wolny czas czynnie, badz to na wedrowkach badz poznawaniu/obserwacji przyrody?
Jestes doswiadczonym piechurem, chetnie zabiore kogos rowniez zainteresowanego tematyka ogolno-przyrodnicza na jakis treking, wypad lub nawet dalsza podroz.
Pozdrawiam,
Pawel |
|
|
|
 |
Circe
|
Wysłany: 2017-11-28, 20:28
|
|
|
Jak dla mnie super sprawa takie wycieczki z tym, że niestety jestem z drugiej strony Polski.. Też bardzo lubię takie wycieczki, czy to piesze lub rowerowe. Często też podrózuje po prostu samochodem, ale zawsze staram się znajdywać jakieś nieznane miejsca, zakątki w Polsce, gdzie jeszcze nie byłem. Ze swojej strony mógłbym polecić Wam stronkę http://wycieczkiwpolsce.pl/, znalazłem tam już wiele ciekaych miejsc, o których nigdy wcześniej nie słyszałem, a naprawdę swoim urokiem potrafią oczarować nie jedno oko |
|
|
|
 |
Polano
|
Wysłany: 2018-02-09, 14:14
|
|
|
Ja też lubię dużo spacerować po lesie, niestety bardzo dużo ludzi chodzi (przynajmniej w mojej okolicy) z psami bez smyczy po okolicznych lasach, co powoduje że bywa czasami strasznie podczas spaceru czy jazdy na rowerze.
Z drugiej strony gdzieś te zwierzaki muszą się wybiegać, dlatego zawsze staram się rozglądać za drzewem na które łatwo wejść |
|
|
|
 |
matez23
|
Wysłany: 2018-02-24, 10:58
|
|
|
Ja też ak uwielbiam chodzić |
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu |
|
|
|
 |
kardi
|
Wysłany: 2019-03-25, 08:19
|
|
|
Cześć. Przeprowadzam się do Poznania i chciałbym się dowiedzieć gdzie tam są jakieś ciekawe miejsca związane z przyrodą. Będę wdzięczny za wszelkie porady i sugestie |
_________________ Visitpoznan.info |
|
|
|
 |
Zjak
|
Wysłany: 2019-04-09, 18:40
|
|
|
Niedaleko Poznania, arboretum w Kórniku jest warte zobaczenia teraz na wiosnę. |
_________________ www.golebie.wombat.fc.pl |
|
|
|
 |
wade79

|
Wysłany: 2020-02-24, 21:17
|
|
|
Uwielbiam piesze wycieczki. Jestem z Cieszyna więc najczęściej wybieram się w góry. Nie ma to jak świeże powietrze i trochę ruchu. Zawsze można też trochę schudnąć. |
_________________ Imprezy okolicznościowe Cieszyn |
|
|
|
 |
hbednar
|
Wysłany: 2020-05-19, 15:02
|
|
|
Spędzanie czasu na taką rekreację, to bardzo dobre rozwiązanie. Bardzo bym chciał zwiedzić zabytki poznania i zbadać otoczenie. Chciałbym się dowiedzieć czy są tam jeszcze jakieś miejsca związane z przyrodą. Dziękuję za propozycje. |
_________________ zabytki poznania |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
I N F O R M A C J A Forum Przyroda wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas korzystania z naszych usług. Jeśli kontynuujesz przeglądanie naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki, oznacza to, że wyrażasz zgodę na użycie tych plików. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki
© PRZYRODA.org | Noclegi Świerże Górne, Kozienice,
Chinów - wysoki standard,
niskie ceny!
phpBB by
przemo
- manga
| |
|
|
 |
|