Jak w temacie.
Wie ktos moze jak mozna zrobic rakiety sniezne? Moze jakies miejsca w sieci z opisami, wlasne pomysly lub patenty?
Po ostatniej wizycie w lesie slabosc mnie opadla i stwierdzilem, ze w takich warunkach pogodowych bez rakiet wiecej nie ide
Czemu nikomu nie chce sie korzystac z przegladarek? Przeciez to kopalnia wiedzy Wszystko na talerzu...
Zwalczam stereotyp faceta w obcym miescie, bladzacego z planem miasta w rece, ktory nie zapyta o droge, bo sam sobie poradzi najlepiej. Ja tam zawsze wole zapytac o droge. Oszczedza sie kupe czasu 8)
Chodziłem w rakietach w zeszłym roku w Białowieży podczas ekspedycji z biwakiem w poszukiwaniu żubrów (zakończonej pełnym sukcesem, napotkałem też o zmroku w rodku lasu przemytników, co już było mniej przyjemne, ale skończyło się bez problemów).
W 40 cm niegu (sypki puch) efekt był niejednoznaczny – zapadałem się mniej, ale trochę ciężej chodzić (bez rakiet nieg sięgał pod kolano). Zapewne przy głębszym lub bardziej zmrożonym niegu przewaga rakiet byłaby bardziej wyraĽna.
Rakiety kupiłem za 60 złotych z Go Sporcie (plastikowe, ale w miarę solidne) ale w tym roku już ich tam nie widziałem, za to w Decathlonie maj? jaki profesjonalny sprzęt za parę stów. Ale własnoręczne zrobienie rakiet na pewno daje większ? satysfakcję.
Ja to bym sobie kupił narty biegowe, do lasu bym chodził w zimie, poobserwował bym ptaki i pojeĽdził bym, moje tereny s? cudowne, super wzniesienia z super widokiem.Zrobię kiedy zdjęcia to pokażę, liczne widoki rozci?gaj? się.
Z gory przepraszam jesli cos poknocilem, ale nacisnalem na wykrzyknik przy poscie kessy, zeby zobaczyc co to powoduje. Reakcji nie widze zadnej, ale cos mi sie to nie podoba
Edit:
juz odznaczylem, ale nadal nie wiem do czego to to sluzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum