Emzar, to oznacza to, że ja dostałem na maila informację o tym, że Ty jako lojalny i uczciwy użytkownik forum zaniepokojony mailem Kessy zgłaszasz go do zmoderowania...
czyli np. jak zobaczysz wulgaryzmy, które powinny Twoim zdaniem zostać usunięte aby innych, wrażliwych (szczególnie płeć piękną) użytkowników uchronić przed wątpliwą przyjemnością czytania tego naciskasz ten wykrzyknik a ja wiem co mam moderować i gdzie to jest na forum. Przy rozrastającym się forum ta opcja staje się niezbędna...
...temat umarl wiec pora go ozywic.... alternatywa dla rakiet sa narty tourowe...mam kompletny sprzet lacznie z fokami i butami, ktorego chce sie pozbyc wiec zainteresowani niech pisza na priva...
nie moje to 45, ale wiazania maja regulacje do roznych rozmiarow wiec do wlasnych butow mozna dopasowac....jesli sie ma, bo but jest oczywiscie inny hehehe
azimą roślinek nie ma wiec rakiety nie sa mi na nic potrzebne jak trzeba to robie zimą do 10 km {zbieram z zamiłowaniem wnyki} ale juzem sie wycwanil ajako że u mnie nie ma lasów a tylko zagajniki to spora częśc terenu pokrytego sniegiem jest zmrożona i już sie naumialem rozrózniać- co nie znaczy ze czasem sie nie zapadne po ramiona
_________________ "Niczyje zdrowie, wolność, ani mienie nie jest bezpieczne kiedy obraduje Parlament" .
tez mam takie hobby ale w okolicy gdzie je uprawialem wnykarz zrezygnowal
konczac OT
W sobote przeszedlem sie na pozyczonych rakietach TSL i chociaz snieg byl swiezy (puch) to i tak rakiety bardzo ulatwialy poruszanie sie. Obawialem sie o wytrzymalosc rakiet z tworzywa sztucznego ale przelazlem w nich bez problemow nawet przez stromy wawoz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum