Wiadomo, że najczęściej uczęszczane szlaki są zawalone turystami, a ja chciałbym przede wszystkim podziwiać tam przyrodę i krajobraz a nie pleceki turystów którzy idą przede mną, choć nogi turystek czasami są niczego sobie Zawsze staram się unikać miejsc gdzie jest dużo ludzi (dlatego na przykład wolę Beskid Żywiecki od Śląskiego), nie mniej jednak nie mam jeszcze sprecyzowanych planów...
Logan napisał/a:
czekam na relacje jak sie w czyms takim chodzi.
Relacja będzie... jak zacznie działać strona Niezależnej Grupy Testingowej (przenoszą ją na inny serwer i dopiero będzie działać koło 16.00) to dam linka bezpośredniego do testu który tam się znajduje, a w którym autor bardzo ją komplementował... Zresztą akurat w tym przypadku to jest przede wszystkim zasługa materiału z którego jest ona zrobiona.
Cytat:
hmmm fajnie, ja bym wymienial co pare miesiecy z powodu zuzycia
Gwarancja nie obejmuje zużycia w wyniku normalnej eksploatacji
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Gwarancja nie obejmuje zużycia w wyniku normalnej eksploatacji
a czy normalna eksploatacja mozna nazwac wloczenie sie po krzorach, bagnach i skalkach
Anem napisał/a:
nie mniej jednak nie mam jeszcze sprecyzowanych planów...
to ja polecam unikac trasy z Kowanca i z Rabki (chociaz schronisko na Starych Wierchach jest ok) a za to warto polazic w okolicach Kudlonia, Gorca i dolina Kamienicy, Luban tez jest fajny, dziki bo mniej tam ludzi (0 schronisk), podobnie Mogielica jakby co to na priva moge podac miejsca szczegolnie ciekawe
chyba gdzieś już pisałem na forum kiedyś - rewelacyjne buty na zimę kupiłem w demobilu - na takie mrozy jak ostatnio były - gumowce pompowane pompką do roweru rewelacja. Teraz jak było -31 w Kozienicach wprawdzie nie testowałem ale kiedyś jak było tak kole -15 na nietoperzach to parzyło w nogi i marzyłem aby je jak najszybciej zdjąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum