Do Kejbiego: Znalazłem Gałkowo. Niestety nie potrafię zał?czyć go tak, by było widać. Możesz wpisać Pisz Poland, ić ukosem w lewo w górę na jez. ?niardwy, dalej znaleĽć Krutynię i od wioski Krutyń (możesz posiłkować się map?) w prawo. Gałkowo to br?zowawe plamy porodku na prawo od lasu. Niestety wiele lepiej nie da sie zobaczyć, bo jest poza obszarem precyzyjnych zdjęć. Jakby miał problemy, to daj znać, może uda mi się Cię naprowadzić.
Taa. Też to znalazłszy . Chciałbym cusik bardziej "cyfrowego" " że się tak wyrażę: o większej rozdzielczoci...
Już nie mogłem wytrzymać i Tetrao podesłał mi widoczek moich terenów - więc tak wygl?daja miejsca gdzie najczeciej chodzę w teren - piaskownia KuĽnica Warężyńska (teraz już bardziej niebieska ), zbiorniki Pogoria.
· Windows 2000, XP Home, or XP Professional
· Intel Pentium 3, 1 GHz, or AMD Athlon or higher
· 256 MB of RAM
· 3D Graphics Card
· nVidia GeForce 2 Ultra
· ATI Radeon 7500
· Intel Extreme Graphics 2
· DSL / Cable connection or faster
· 2 GB of disk space
Grzegorzbie, fajne to pewnie jak licho...ale to Pentium = > 3,1 GHz to tyż nielichy procesorek (mój lapek ma tylko 2,4 GHz więc chyba nie ma sensu, bym sobie program ci?gał..:?)
NO po zmianie przegl?darki moge pokazac wam Krosno i moja góre Cergow?
Ide poogl?dać Soline i Tarnice
teraz sie naogl?dam
PS zakopane przy Tatrach wietnie wygl?da
[ Dodano: 23-07-2005, 14:34 ]
ups.. poszło bez Cergowej...
[ Dodano: 23-07-2005, 14:45 ]
cos mi sie podziało w paincie i nie moge zapisywac plików w jpg
ale pokombinowałem i zapisałem... tylko ze ma ponad 400 kb
dlatego wrzuciłem na serwer http://guziu10.w.interia.pl/cergowa.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum