Hej, Hub - prosiłem o pomoc Tetiego - ja jako mało biegły w tym temacie (czytaj kompletnie niekumaty )
Nie szukałem jeszcze nic specjalnego, tylko te konie, Wawkę, etc. - ale nie znalazłem żadnych charakterystycznych
punktów, by się do nich przybliżyć Może trochę mało się przykładam ale teraz naprawdę liczę na innych..
znaleĽć Wawę to bzdet widz?c jak płynie Wisełka każdy namierzy j? w 10 sekund...........
...........ja teraz postanowiłem znaleĽć słynny napis "HOLLYWOOD" , szukam i szukam ale nie wiem w której częci Los Angeles się znajduje........;)
no i obczajam te słynne wille z ogromnymi posiadłociami w Beverly Hills i Santa Monica...........
Ostatnio zmieniony przez Corvus 2005-06-30, 22:54, w całości zmieniany 2 razy
Jeszcze raz proszę Szanownych Kolegów o znalezienie dla mnie lokalizacji i okolicznych pól:
Stadnina Koni Ferensteinów, miejscowoć Gałkowo koło Ukty. Ukta 16 km poniżej Mikołajek.
Inny adres: Knajpa u Targowiczan, Gałkowo 45, 12-210 Ukta, tel: -87-425-70-73,
mail: kangur@data.pl; www.galkowo.pl
Hub, Gałkowo po angielsku to Galkowo; Mikołajki to Mikolajki...
Jeszcze raz proszę Szanownych Kolegów o znalezienie dla mnie lokalizacji i okolicznych pól:
To niech poszuka Hubi bo ja topografii Warszawy nie znam w ogóle. Ledwo trafiłem na Pałac Kultury
A Aegitha znalazła wczoraj plac ?w Piotra w Watykanie i Koloseum. Kto też znajdzie?
[ Dodano: 2005-07-01, 11:43 ]
Hubert opery w Sydney nie da rady znaleĽć. Ona leży nad morzem a ta strefa jest poza opcj? maksymalnego przybliżenia. WIdać tam jak? budowle duż? nad wod? może to to ale pewnoci brak.
Jezioro Farskie z lotu ptaka. Tutaj jest lęgowych 5 par podróżniczka, krwawodzioby, sieweczki. Duże iloci siewek się pojawiaja na tej czerwonej plaży w płn częci. W rzeczywistoci też ma taki kolor.
Południowy kraniec lotniska Okęcie - tam na rowerze grasuję czasem. Gruba bura linia id?ca od góry do dołu - po prawej od pasów startowych - to tory kolejowe. Dalej z prawej tory wycigów konnych na Służewcu.
We're sorry, but we don't have imagery at this zoom level for this region
Batman takie maksymalne przybliżenia s? możliwe tylko w obszarach zaznaczonych takim czerwonawym odcieniem. Np. włanie Warszawa czy Szczecin. Jeżeli obszar Poznania nie jest tak zaznaczony to maksymalne przybliżenie nie jest możliwe niestety.
Moja miejscowoć jest poza takim obszarem też
[ Dodano: 2005-07-01, 18:39 ]
Możecie mi wytłumaczyć czemu Wisła tak nagle kolor zmieniła? Wygl?da to jak nałożone zdjęciaz różnych dni (patrzcie na t? chmurę).
http://maps.google.com/ma...28946&t=k&hl=en
Do Kejbiego: Znalazłem Gałkowo. Niestety nie potrafię zał?czyć go tak, by było widać. Możesz wpisać Pisz Poland, ić ukosem w lewo w górę na jez. ?niardwy, dalej znaleĽć Krutynię i od wioski Krutyń (możesz posiłkować się map?) w prawo. Gałkowo to br?zowawe plamy porodku na prawo od lasu. Niestety wiele lepiej nie da sie zobaczyć, bo jest poza obszarem precyzyjnych zdjęć. Jakby miał problemy, to daj znać, może uda mi się Cię naprowadzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum