Zawszeć lepsza ta aktualnoć niż polskich "map wojskowych", 1:100 tys., z Wojskowych Zakładów Kartograficznych/Państwowego Przedsiębiorstwa Geodezyjno-Kartograficznego "KART".
Mam przed sob? mapę "Busko Zdrój" z tego wydawnictwa. Kupiona ze 2-3 lat temu, rok wydania 1999, stan aktualnoci 1995 (nieĽle, na innych mapach tej formy chyba było gorzej..).
I tak nie jest Ľle, bo kiedy te mapy były ponoć tajne...choć amerykany wsio już z satelity i wtedy widziały
Eeeee ja się tak nie bawię U mnie tam w prawym górnym rogu nie ma nawet tych "przeł?czników" MAP i SATELITTE więc pozostałem na etapie prostok?ta i krzyżyka. Jestem u kresu wytrzymałoci
Łatwo powiedzieć - inne "dzieci" już maj? t? zabawkę, a ja nie - jak by się czuł
[ Dodano: 2005-06-30, 19:11 ]
Może inaczej - jak otwieracie ten link od Kami to na dzień dobry macie na tym jasnym pasku w prawym górnym rogu mniej więcej nad "Print", "Email" przejcie z "Map" na "Satelitte"? Bo jak tak to chyba mi się nie uda bez tego
...wczoraj uruchomione dopiero i ludzie sie tak rzucili na to, ze teraz nie da sie sciagnac programiku, ale w najblizszym czasie zapewne znowu bedzie dostepne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum