Hej, tu Kaśka, wczoraj Stasiek namówił mnie do wzięcia udziału w projekcie. Właściwie równie dobrze mogę zadziałać w grupie geograficznej (ewentualnie mogę zająć się tym Podlasiem czy BPNem, o których pisała Beata), jak i etnograficznej, więc jeśli w którejś z grup brakuje rąk do roboty, to z chęcią się dołączę:)
W czasie dnia tureckiego nie będzie mnie w Wawie. Będę za to w Białowieży, a wiem, że ma być ona jednym z punktów programu, więc może chcecie, żebym się tam czegoś dowiedziała na miejscu? dajcie znać przed moim wyjazdem (jadę w poniedziałek).
a czy planujecie jakieś spotkanie? bo ja przecież prawie nic nie wiem:) czy prace są już bardzo zaawansowane? jakby co, to możecie się ze mną też skontaktować mejlowo: katanarzy@op.pl
wlasnie przeczytalam ze wybieracie sie razem z Turkami na sianokosy na Bagno Całowanie w przyszlym tygodniu życze udanych żniw! Oby was komary nie pogryzly!
Aj, Stasiek, może ukryj tego posta tylko dla tych, co są zalogowani - jak ktoś z Narodowej Agencji przeczyta to strach myśleć, co pomyśli
A tak na marginiesie -
POJECHALI !!!!!!!!!!
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Zgadzam się z przedmówczynią . I myślę, że należy się wielki wszystkim, którzy wzięli udział w projekcie. A zwłaszcza temu, który pomimo wielu przeciwności losu nie oszalał i doprowadził wszystko do końca. Brawo
_________________ Chcąc chronić przyrodę pamiętaj, że odpowiadasz nie tylko za swoje błędy, ale i za opinię jaką wystawisz swoim kolegom "ekologom".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum