Coraz silniej przekonuję się, że tematu GW OTOP nikt nie czyta poza mn?, więc odt?d wszystkie wydarzenia odbywaj?ce się w ramach działalnoci Grupy będ? miały własne posty, by było je wyraĽnie widać.
Wszytskich członków i sympatyków Grupy Warszawskiej OTOP zapraszamy serdecznie na pierwsze powakacyjne spotkanie, które odbędzie się 24 paĽdziernika (poniedziałek) o godz. 19 w budynku Zespołu Szkół nr 61 (VI LO im. Tadeusza Reytana i Gimnazjum 59) przy Wiktorskiej 30/32. Plan zebrania obejmuje wybór nowego lidera i gor?c? dyskusję nad dalszymi perpektywami dla naszej Grupy. Wszystkich członków i sympatyków bardzo serdecznie zapraszam. W razie pytań kontakt telefoniczny 0661583447.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ale tak naprawde to czekam na ten demokratyczny wybor, aby mozna bylo powiedziec - parafrazujac slowa jednego z Mistrzow, Jacka Fedorowicza - "Szczerze zaskoczony tym wyborem, gratuluje...".
I zaproponowac pewna wspolprace - jest kilka rzeczy, ktore robia wszystkie organizacje w Warszawie. Moze warto robic je razem??
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Na wszelk? współpracę, która pozwoli rozruszać trochę członków GW OTOP, którzy na skutek dosyć długotrwałego pozostawania we względnej anabiozie pewnie ciutkę zd?żyli zleniwieć, jestemy szeroko otwarci. W tej chwili mam kilka pomysłów na współpracę z ludĽmi z SGGW, będziemy też szukać konatktu m.in. z Kołem Naukowym Biologów UW (jakby się tu Żmihor kręcił niech wie) i wszystkimi, którzy się nas nie boj? i nami nie brzydz? , a chc? co robić dla dobra ptaków i ludzi.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
No ale po co mówić o rzeczach oczywistych...
Ja mam pytanko, do której będziemy obradować no bo jakby to powiedzieć, szkoła we wtorek też funkcjonuje .
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Ja mam pytanko, do której będziemy obradować no bo jakby to powiedzieć, szkoła we wtorek też funkcjonuje .
Studia też Mylę że nasze obrady nie przeci?gn? się dłużej niż do 21 (trzeba też pamiętać, że w pewnym momencie ta szkoła jest na noc zamykana.)
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum