"Nazywam się Marta Dąbrowska i piszę pracę inżynierską na temat Zakola Wawerskiego.
Temat: "Ochrona terenów cennych przyrodniczo w miastach".
Ponieważ chciałabym zebrać jak najwięcej informacji na temat środowiska przyrodniczego Zakola Wawerskiego, pomyślałam, że może w warszawkiej grupie OTOP jest ktoś, kto obserwuje ptaki na tym terenie i dobrze zna tutejszą awifaunę.
Może robiliście jakieś obserwacje w tych okolicach? Nie bez powodu chyba Zakole Wawerskie jest projektowanym rezerwatem ptaków...
Byłabym wdzięczna za wszelką pomoc i informacje.
Serdecznie pozdrawiam- Marta Dąbrowska (Architektura krajobrazu na SGGW)"
Ja nie byłem dotychczas w Zakolu Wawerskim, więc zdaję się na Was. Gdyby ktoś czuł, że może pomóc, proszę o cynk - prześlę adres mailowy Marty.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum