Wysłany: 2006-04-03, 19:13 Wycieczka do Modlina- 8.04
Zrobiłem nowy temat, żeby znowu się komuś nie pomyliło *wybacz xhardcorex moje czepialstwo
Wycieczka do Modlina w najbliższą sobotę (8.04). Zbiórka o 8.00 przy kasach dworca PKP Warszaw Gdańska. Przewidywany powrót do Warszawy - pomiędzy 15.30 i 16.30. Cena biletu normalnego w jedną stronę - 6,8 zł.
Do zobaczenia!
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
xhardcorex nie jedzie, bo ma ćwiczenia terenowe w Rogowie. Próbuję złapać dra Kellera w sprawie lunety, ale jest znacznie trudniej spotkać niż Patryka Rowińskiego, który dotychczas się zajomował lunetami (tylko że teraz wyjechał do Białowieży)
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
Jutro będę miał z nim wykład, więc pewnie wtedy to załatwię.
Zgadzam sie z Tristanem
Hej Brygada!
Poniewaz koniecznie chce zaliczyc Biebrze zanim wroce do Niemiec, a mam na to tylko ta sobote, wiec nie wybiore sie z Wami do Modlina, czego bardzo zaluje. Tym bardziej ze nie pozegnam sie z Wami osobiscie. Wielkie dzieki za towarzystwo przy niezapomnianych wrazeniach znad Baltyku i Narwii ! Mysle, ze sie jeszcze w przyszlosci zobaczymy, bo cos mi sie tak uklada. A jak sie dowiem, ze wybraliscie sie do polnocno-zachodnich Niemiec albo do Holandii na ptaki albo na inne wrazenia i nie powiadomiliscie mnie, to wleje... Bede jeszcze tu zerkal do forum, a prywatnie tez mnie przez forum zalapiecie
Zycze Wam rychlej 300tki i do zobaczenia!
Dzięki Dominiku za bardzo miłe towarzystwo na wypadach i czekamy, kiedy znowu do nas wpadniesz. A Morze Wattów i setki tysięcy wędrujących nad Morzem Północnych siewek i gęsi? Może kolejny wypad GW OTOP?...
Zgadzam sie z Tristanem
Niedługo zamierzam zrobić wątek na forum o grupowej lunecie - wypatrujcie go uważnie:)
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum