Szkoda że cie nie będzie z nami na tej wycieczce. Mam nadzieję że będziesz zaglądał do nas a może i kiedyś my zkryzmy do ciebie. Życzę udanego wypadu w ten weekend, a także super obserwacji u siebie:*
_________________ Ania
Zamiast narzekać że jest ciemno, spróbuj zapalić choć jedną świeczkę...
NO cóż, znowu sekcyjnej nie będzie jutro. Ale za to zaklepałem ją na wyjazd w DGW i tego nam już nic nie odbierze.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ja zaś chciałbym bardzo serdecznie podziękować Tonemu, Petrelosowi, Egrettcie, Laniusowi, Annie, Orniemu oraz pozostałym za, jak zwykle wyśmienitą wycieczkę oraz wspaniałe towarzystwo podczas obserwacji
Kami, za tydzień Wielkanoc Dajmy rodzinom wycieczkowiczów też się nimi trochę nacieszyć
Następna wycieczka GW OTOP dopiero w maju, chyba że wyłoni się wicelider, który zorganizuje coś w sobotę po Świętach. Ja planuję się wtedy wybrać w Polskę i zrobić pierwszy krok na drodze do zdobycia plecaka MPPL-u
Również bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za wyśmienite towarzystwo - cieszę się bardzo, że jest nas tyle i że możemy miło wspólnie spędzać czas. Niech żyje Forum Przyroda i GW OTOP!!!
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum