12 maja zapraszamy na wycieczkę nad Stawy Raszyńskie. Spotykamy się o 8.30 na pętli autobusowej "Okęcie", skąd o 8.45 odjeżdża autobus 706 do Raszyna. Powrót około godziny 14.00
raszyn_min.jpg tak było rok temu
Plik ściągnięto 34 raz(y) 121.68 KB
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Moloch, na wszystkie wycieczki zapraszamy wszystkich, ktorzy chcą poznawać i obserwowac przyrodę i ptaki, nie tylko tych z organizacji przyrodniczych:)
Więc do zobaczenia!
Obecność 16-latka będzie czymś szczególnie dziwnym?
Raczej nie
Moloch napisał/a:
I czy mogą iść osoby nie należące do GW OTOP?
Odpowiedź Beti jest oficjalnym stanowiskiem WG OTOP
Cytat:
Pytanie do Antka - czy jak będzie padać to też jedziecie
Cóż, dobre pytanie. Na pewno zbiórka będzie rano na pętli i wtey zobaczymy, jak to wygląda.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Mam nadzieje, że nie będzie padać. Kurde, okazało się, że lepszy obiektyw mam pożyczony, a na dodatek baterie mam wyczerpaną, a nie mam gdzie kupić może chociaż znajdę jakaś baterie w domu.
patrze na prognozy... no i nie wygląda to ładnie
w dodatku w Krośnie... ehh od południa nadciąga (wydaje się) potęzna ulewa a nie mam zamiaru dreptać w deszczu
jak to moja mama powiedziala "jeszcze jakby ładna pogoda była to... no ale sam widzisz co za oknem i co prognozy mówią"
next time większą paczką może
dobrze wiedziec ze jest troche osób chętnych na wyjscie w takim razie w czerwcu po maturach
Wstaje rano, zjadłem śniadanie. Idę zobaczyć czy zbiera się na deszcz, a tam wichura... w powietrzu lata papa, drzewa powyginane daleko nad Warszawą gęste ciemne chmury. Jakbym wyjechał później to już bym nie zdążył... No dobra, to rezygnuje. Po godzinie wszystko przeszło, nawet nie padało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum